Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon tupasaunat voidaan yhdistettää yhteiseksi tilaksi. Sopii hyvin esimerkiksi polttareihin ja saunailtoihin 10-30 henkilölle. Saunojen yhteiskäytössä terassin ulkoporeallas. Saunoilla ei meressä uintimahdollisuutta.

Kaksi erillistä takkatupaa, jotka yhdistettävissä yhteiseksi tilaksi. Sopii hyvin esimerkiksi polttareihin ja seurojen saunailtoihin 10-30 henkilölle. Isompikin seurue mahtuu viettämään yhdessä saunailtaa nauttien iltapalaa takkatulen loimussa.

 • Juhlatilat Kartanossa

  Historiallisessa Haikon Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

 • Juhlatilat Villa Haikossa

  Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin. Villa Haikko sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin.

  Tila
  Villa Sali
  Henkilömäärä
  230
 • Juhlatilat Rantasaunoilla

  Aivan meren rannalla neljä viihtyisää rantasaunaa takkatupineen, joissa voit virkistyä omassa rauhassaan saunoen ja ruokaillen. Soveltuu erinomaisesti polttareihin, yritysten työhyvinvointitapahtumiin ja virkistyspäiviin.

  Tila
  Tupasauna I+II
  Tupasauna III
  Hirsisauna
  Henkilömäärä
  30
  20
  12

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

 
1 Start 2 Complete

Oheisella lomakkeella voit jättää tarjouspyynnön TAI tehdä pöytävarauksen seurueellesi juhliin. Vastaamme 48h sisällä arkipäivisin (ma-pe).
(* tark. pakollinen kenttä)

Majoitushintaan sisältyy kartanoaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille.