Hyppää pääsisältöön

Jatkuvasti uudistuva Haikko!

Tyylikkäitä johtoryhmäkabinetteja ja toimivia kokoustiloja jopa 400:lle. Haikon luovissa kokoustiloissa voit pitää tiimillesi vaikkapa kylpytakki-, säkkituoli- tai tupasaunakokouksen.

Kokoustilat muuntuvat 10-400 henkilön tilaisuuksiin, niissä on nykyaikainen tekniikka ja langaton Internet-yhteys sisältyy hintaan.

Haikon Kartanossa on asiantunteva ja palveleva kokouspalvelu, joka auttaa kaikissa kokousjärjestelyissä. Kokouspalvelu huolehtii kokousasiakkaiden viihtymisestä ja kokouksessa voit keskittyä itse asiaan.

Tutustu kokouspaketteihin

Pyydä tarjous kokouksesta sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä myyntipalveluun.

Kokoukset Haikossa

Kokoukset, seminaarit tai koulutuspäivät voi järjestää kylpylähotellin yhteydessä sijaitsevassa kokouskeskuksessa, Kartanorakennuksessa tai upeassa tilaus- ja juhlahuvilassa Villa Haikossa. Se sopii kokouskäyttöön noin 100 osallistujalle.

Tutustu kokoustiloihin
Katso lisätietoja Villa Haikosta

Kokousvieraiden ruokailut ja kahvitukset

Kokouslounaat tarjoillaan Haikon Kartanoravintolassa pääsääntöisesti noutopöydästä, jolloin lounaan aikataulu on helppo sovittaa kokouksen rytmiin sopivaksi. Kokouspäivälliset ja –menut tarjoillaan pöytiin.

Kokouksen osallistujien oma kahvibuffet on katettuna Kongressihotellin puolella klo 8-16, joten kokouksen tauot voi aikatauluttaa joustavasti. Tarjolla on hedelmiä, vihanneksia, pikkusuolaista ja makeaa kahvileipää.

Majoittuvat kokoukset

Haikon Kartanossa myös majoittuvan kokouksen järjestäminen on helppoa. Kartanorakennuksessa on 24 huonetta ja kylpylähotellissa 173 huonetta.
Uudistetut kartanohuoneet tarjoavat tyylikkään ympäristön myös vaativalle kokousmatkustajalle. Majoitukseen sisältyy aina aamiainen Kartanon ravintolasalissa sekä kuntosalin, kylpylän altaiden ja saunojen käyttö.

Kokouksen oheisohjelmat

Haikko on keskellä upeaa merenrantapuistoa, joten kokouksen oheen on helppo järjestää myös elämyksellistä oheisohjelmaa. Kokouspäivää voi jatkaa liikunnan merkeissä kuntosalilla, lenkkipolulla tai erilaisissa tiimihenkeä kehittävissä hauskoissa joukkuekisoissa ja kilpailuissa. Rentoutumiseen sopivat kylpylän altaat ja saunat sekä hemmottelevat hoidot.

Kokoukset onnistuvat Haikossa

Katso mitä mieltä muut asiakkaamme ovat kokouksesta Haikossa

Sijaintinsa puolesta Haikko on ihanteellinen kokouspaikka. Ajomatkaa Helsingistä ja lentokentältä on vain noin puoli tuntia ja Porvoosta 10 minuuttia. Pihalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa omalla autolla saapuville. Vesiteitse voi saapua omalla veneellä vierassatamaamme, jossa on kuusi poijupaikkaa. Kesäisin risteilevä m/s J.L. Runeberg poikkeaa myös Haikon Kartanon rannassa.

Pyydä tarjous kokouksesta

Oheisella lomakkeella voit jättää meille tarjouspyynnön.
(* tark. pakollinen kenttä)

Majoitushintaan sisältyy kartanoaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille.