Hyppää pääsisältöön

Kartanon ravintola & terassi

Kartanon ravintoloissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Ravintolat käyttävät aina vuodenaikojen parhaita raaka-aineita. Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Tunnelmalliset ravintolasalit sijaitsevat kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Ravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin, ryhmille tilauksesta myös buffetpöytä. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien kahvitukset.

Kartanoravintola avoinna

ma-su 11.30-24, keittiö klo 23 (pöytävaraukset klo 21.30 menn.)
Ravintolan terassi 11.00-23.00 (sään salliessa)

Aukioloaikojen muutokset ovat mahdollisia. Kysy viimeisimmät tiedot aukioloajoista ravintolastamme. Ravintolatilat tilauksesta ryhmille myös muina aikoina.

Haikon kartanoaamiainen 

Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Tervetuloa! Kesäkaudella aamiaisaika 7.30-10.30 joka päivä.

ma-pe 7.00-9.30
la 7.00-10.00
su 7.30-10.30

Spa Bistro avoinna

Tutustu Kylpylän bistroon

Ravintolaetuja Stockmannin kanta-asiakkaille

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme. Katso ajankohtaiset edut täältä

Risteily höyrylaivalla ja lounas Haikon Kartanon ravintolassa

Kesäisin Helsingistä Porvooseen risteilevällä höyrylaiva m/s J.L. Runebergillä on mahdollista saapua lounaalle Kartanon ravintolaan. Merimatka ja kolmen ruokalajin lounas sopii hyvin myös ryhmille (lounas varattava etukäteen). Risteily kestää noin 3 tuntia ja matkasta voi nauttia laivan salongeissa tai ulkokannella.

Villa Haikko

Saaristolaishuvila meren rannalla toimii perhe- ja yritysjuhlien yksityistilana. Haikon Kartanon keittiön tunnetuista herkuista pääsee nauttimaan myös Villassa.

Tutustu Villa Haikkoon

Haikon ravintoloiden Oiva-raportit löydät täältä