Haikon Kartano

Hotelli

Hotelli Haikon Kartano & Spa on tyylikäs kartano-, kylpylä- ja kongressihotelli Porvoossa, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä tai Helsinki-Vantaan lentokentältä. 

Haikon Kartano on Itä-Uudenmaan suurin elämys- ja kokoushotelli

Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta. Voit majoittua joko modernissa kylpylähotellissa lähellä kylpyläosastoa tai historiallisen kartanohotellin eleganteissa huoneissa. Kartanopuisto on 14 hehtaarin kokoinen yksityinen puistoalue, jossa on puoli kilometriä merenrantaa ja mm. kauppaneuvos Satu Tiivolan ruusutarha.

Huonehintaan sisältyy aina hotelliaamiainen, kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy sekä ilmainen pysäköinti.

Hotellissa on yhteensä 211 huonetta, joista 185 kylpylähotellin puolella ja 26 sijaitsee kartanohotellissa. Hotelli sijaitsee kauniissa kartanopuistossa meren rannalla. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja -tossut, minibaari, taulutelevisio ja maksuton langaton Internet-yhteys. Kaikki huoneet ja hotellin muut sisätilat ovat savuttomia (koskee myös sähkötupakointia).

Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Molemmissa hotellirakennuksissa on omat vastaanotot, jotka ovat valmiina palvelemaan myös myöhäisiä saapujia. Hotellilla on runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja, joista osa on pistokepaikkoja sekä sähköauton latauspisteitä.

VARaa huone

Rentouttava kylpylä ja ylellisiä hoitoja

Kylpylän puolelta löytyy rentouttava allasalue, elämyssuihkut ja erilaisia saunoja. Asiakkaidemme toiveesta ikäraja kylpylän altaille ja saunoille sekä Spa Loungeen on 12 vuotta klo 18 jälkeen. Lisää rentoutumista ja hemmottelua tarjoavat Relax Center Haikon tuoksuvat yksilö- ja parikylvyt, erilaiset hieronnat sekä vartalo- ja kasvohoidot.

Tutustu Haikon Kylpylään


Haikon Kartanossa monipuoliset kokous- ja juhlatilat

Hotellihuoneiden ja kylpylän lisäksi Hotelli Haikon Kartanossa on myös muuntuvat ja monipuoliset kokoustilat jopa 400 henkilölle sekä juhlatiloja erilaisiin perhe- ja yritysjuhliin. Ravintolamme loihtii upeita lounaita ja herkullisia päivällisiä, joista voi nauttia tunnelmallisessa kartanomiljöössä tai Villa Haikko tilaushuvilassa.

 

Historiallinen kartanohotelli Porvoossa

Haikon Kartanon juuret ulottuvat 1300-luvulle. Nykyinen Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Haikon Kartano siirtyi Vuoriston suvun omistukseen vuonna 1965 ja seuraavana vuonna se aukesi Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina.

Upea Kartano tarjoaa ylellisen ja tyylikkään ympäristön myös vaativalle matkustajalle.

 

Esteettömyys ja pyörätuolilla Haikossa

Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon palveluitamme varatessa, mikäli liikutte pyörätuolilla. Näin voimme ennakkoon pyrkiä katsomaan sopivan illallispöydän tai kokoustilan, johon kulku pyörätuolilla on mahdollista. Haikon hotellialueella on valitettavan haasteellisia kulkureittejä, koska rakennukset sijaitsevat jyrkässä rinteessä ja myös osa kylpylähotellin ja kongressin tiloista ei täysin sovellu esim. pyörätuolilla liikkumiseen ilman erityisjärjestelyjä. Lisätietoa esteettömyydestä Haikossa