Kuohuviiniä Spa Loungessa

Asiakaskokemuksia Haikosta

Tällä sivulla voit lukea asiakaskokemuksia Haikon kartano- ja kylpylähotellista. 

"Upea miljöö ja ensiluokkainen palvelu!
Vietimme viikonlopun Haikon kartanossa, jossa pääsimme nauttimaan niin upeasta luonnosta ja kartanon pihapiiristä kuin kartanon puolella tarjoillusta monipuolisesta aamiaisesta ja kylpylän lämpimistä vesistä sekä lempeistä saunan löylyistä. Henkilökunta palveli joka käänteessä iloisesti ja ystävällisesti, ja auttoi kaikissa kysymyksissämme mm. lisäpalveluita koskien. Tilat olivat yleisesti ottaen siistit ja huoneessa kaikki kohdallaan. Lisäplussana kaunis Porvoon vanha kaupunki on lyhyen pyrähdyksen päässä, joten sinne on helppo tehdä päiväretki ostoksille ja tunnelmoimaan. Kiitos, tänne palaamme varmasti! "
5/5 Tripadvisor asiakaspalaute 11/2021

 

Miellyttävä miniloma Haikon kartanossa
Saapuessamme kartanohotelliin saimme iloisen ja lämminhenkisen vastaanoton. Kartanon huone oli kauniisti ja ajan henkeen sopivasti sisustettu kokonaisuus ja hiljainen, juuri mitään ääniä ei kantautunut huoneeseen. Huoneessa miellyttävä akustiikka ja kylpyhuoneessa lattialämmitys. Minibaarin varustelu oli hyvä ja monipuolinen. Huoneessa oli siistiä ja lämpötila miellyttävä. 
Kuitenkin aamiaisruoat olivat maistuvia, kaikkea oli riittävästi ja ruokailutila oli siisti.

Runsas, monipuolinen aamiainen jossa hyödynnetty lähiseudun tuotteita.

Kaurapuuro oli aivan ihanaa, silkkisen pehmeää ja maukasta! Kokonaisuudessaan vierailusta jäi miellyttävä vaikutelma."
4/5 Tripadvisor asiakaspalaute 11/2021

 

"Haikko on paikka mihin on aina hienoa palata. Voin aina luottaa, että minilomani onnistuu.
Haluamme yhdistää liikunnan, rentoilun ja hyvän ruuan. Haikko tarjoaa toimivan kuntosalin harjoitteluun sekä salin omaan joogaan tai venyttelyyn. Kylpylässä nautimme rennosta tunnelmasta, lähes etelän fiiliksestä drinkkeineen altaalla ja kylpylän aula-baarissa missä baarimestari osasi suositella juuri oikean roseen kylpemisen jälkeiseen tunnelmaan. Liikunnan ja kylpylän jälkeen on ihanaa nauttia hyvästä ruuasta Haikon Kartanon ravintolassa tai Spa Bristossa. Tällä kertaa Spa Bistrossa nautimme ensiluokkaiset hampurilaisen täydellisen viinin kera. '

Tarjoilu oli ystävällistä ja miellyttävää!

Aamiainen on niin runsas etten keksi miten sitä kuvaisi, jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa. Vielä kävely Kartanon mailla metsässä ja meren rannalla täydentää lomasen! Näkemiin Haikko!"
5/5 Asiakaspalaute, Google 

 

"Todella upealla sijainnilla sijaitseva kylpylähotelli. Huoneet siistit ja kauniit. asiakaspalvelu nopea ja ystävällinen. Ravintolassa todella maittava ruokalista illallisella. Spa hieman pieni, mutta ihan viihtyisä, iso plussa siitä, että yleisellä puolella oli yhteissaunoja sekä siitä että altaille ja saunaan sai ottaa juomia. Aamupala runsas ja herkullinen. Tunnelma paikassa kaikin puolin rauhallinen ja mukava, merimaisemat huoneesta kruunasivat kaiken. Reissu oli jokaisen euron arvoinen ja tänne tullaan todellakin vielä uudelleen!"
5/5 Asiakaspalaute, Google

 

"Luksuspaikka parisuhdelomalle!
Haikon kartanohotelli on ihana! Tyylikäs, laadukas ja hieno. Punaisia mattoja, vanhanajan salonkeja, kultareunuksia ja verhotupsuja. Palvelu on just sopivaa, ammattitaidolla mutta rennolla otteella ilman pönötystä. Kylpyläosasto pieni mutta monipuolinen, kartanon ravintola tasokas valkoisten pöytäliinojen viihtyisä paikka. Ainoa miinus voisi olla se, että kylpylähotellin kellaripubista voisi tiedottaa paremmin, opasteita ja mainoksia sinne ei näkynyt."
5/5 Tripadvisor asiakaspalaute 11/2021 

 

"Olimme kaksi yötä kylpylähotellin sviitissä ja olimme erittäin tyytyväisiä koko pakettiin. Huone vastasi täysin odotuksia, oli siisti ja ilmastointi toimi hyvin helteellä. Aamupala tarjoiltiin kartanohotellin puolella ja vaihtoehtoja oli tarjolla runsaasti. Kylpylä oli mukava ja tarjolla oli neljä erilaista saunaa, poreamme, iso allas sekä lämmin- ja kylmävesialtaat. Onneksi kylpylässä olisi väljää, muuten olisi voinut joutua odottelemaan vuoroaan altaisiin ja saunoihin."
5/5 Tripadvisor asiakaspalaute 06/2021 

 

"Vietettiin viikonloppu Haikon kylpylässä. Paikka sijaitsee kauniilla paikalla. Kylpylässä on pore-, lämmin- ja kylmävesialtaita. Kooltaan ehkä pieni, mutta meille riittävä. Aamupala nautittiin kartanohotellin puolella ja se oli todella runsas. Vaimo kävi kylpylän tarjoamissa hoidoissa ja kehui niitä. Koko viikonlopusta jäi positiivinen muisto."
4/5 Tripadvisor asiakaspalaute 05/2021

Lue palautteita Tripadvisorista

Jätä palautetta suoraan asiakaspalveluun.