Keltainen salonki

MyStockmann jäsenedut Haikossa

Haikko tarjoaa MyStockmann-jäsenille vaihtuvia tarjouksia hotellissa ja ravintoloissa.

Edut voimassa MyStockmann jäsenille v.2023

MyStockmann huonetarjoukset - varaukset suoraan netistä

MyStockmann-jäsenille vaihtuvia kylpyläloma- ja hotellitarjouksia Hotelli Haikon Kartanossa. Huonehinta sisältää aina aamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille sekä ilmaisen pysäköinnin. Kartanossa majoittuville lisäksi butler-service ja kuohuviiniä aamiaisella.

Hotellitarjoukset ovat voimassa, kun teet varauksen suoraan Haikon nettisivujen kautta. Valitse tulopäivä ja syötä hotellitarjouksen varauskoodi, jolloin näet vapaat huoneet ja hinnat. Etuhintaisia huoneita rajoitettu määrä saatavilla - varaa ajoissa!

Kevään hotellitarjous - tutustumisetu uusiin Premium-huoneisiin 1.4.-31.5.2023

Kylpylähotellin uudet Premium-huoneet valmistuvat keväällä! Luonnonläheiset, harmoniset Premium-huoneet sijaitsevat lähellä kylpyläpalveluita. Tutustu huoneisiin.
MyStockmann-jäsenille - 20 € alennus Premium-huoneen päivän hinnasta huhti-toukokuun majoituksiin, varattavissa 31.3. alkaen. Varauskoodi netissä PROSTOCKA.

Huonehinta sisältää yöpymisen, hotelliaamiaisen, kylpyläkäynnin, kuntosalin sekä ilmaisen pysäköinnin.

 

Varaa HUONE

 

Ajankohtaiset MyStockmann-jäsenedut - tutustu ja varaa!

MyStockmann-jäsenetujen käyttäminen

Saadaksesi MyStockmann-jäsenedut mainitse edustasi varausvaiheessa ja näytä jäsenyytesi hotelliin saavuttuasi ja maksun yhteydessä. Tarjous- ja kampanjahinnat ovat voimassa vapaa-ajan matkustukseen ja etuja on saatavilla rajoitettu määrä. Etu on henkilökohtainen eikä koske ryhmävarauksia.

Yhdellä jäsenkortilla voi varata etuhintaan  enintään yhden huoneen /vrk ja kaksi menuta /vrk, edellyttäen kuitenkin että MyStockmann jäsen itse on käyttämässä etuja ja maksaa palvelut.