Keltainen salonki

MyStockmann jäsenedut Haikossa

Haikon Kartano onnittelee 160-vuotiasta Stockmannia! Juhlavuoden kunniaksi MyStockmann-jäsenille vaihtuvia tarjouksia hotellissa, ravintoloissa ja kylpylässä.

Edut voimassa MyStockmann jäsenille v.2022

MyStockmann huonetarjoukset - varaukset suoraan netistä

MyStockmann-jäsenille vaihtuvia kylpyläloma- ja hotellitarjouksia Hotelli Haikon Kartanossa. Huonehinta sisältää aina aamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille sekä ilmaisen pysäköinnin. Kartanossa majoittuville lisäksi butler-service ja kuohuviiniä aamiaisella.

Hotellitarjoukset ovat voimassa, kun teet varauksen suoraan Haikon nettisivujen kautta. Valitse tulopäivä ja laita ruksi MyStockmann-kohtaan, jolloin näet vapaat huoneet ja hinnat.

Varaa HUONE

Kesän hotellitarjous - 15 € päivän huonehinnasta

Etu voimassa MyStockmann-jäsenille nettivarauksissa 1.6.-31.8.2022. Huonehinta sisältää kylpyläkäynnin, kartanoaamiaisen sekä ilmaisen pysäköinnin.

Vietä ylellinen kesäloma kartanomiljöössä ja hemmottelevassa kylpylässä. Haikon kesä tarjoaa mukavaa tekemistä jokaiselle, tutustu kesän aktiviteetteihimme!

 

Ajankohtaiset MyStockmann-jäsenedut Haikon hotellissa, ravintoloissa ja Relax Center -hoitolassa - tutustu ja varaa!

MyStockmann-jäsenetujen käyttäminen

Saadaksesi MyStockmann-jäsenedut mainitse edustasi varausvaiheessa ja näytä jäsenyytesi hotelliin saavuttuasi ja maksun yhteydessä. Tarjous- ja kampanjahinnat ovat voimassa vapaa-ajan matkustukseen ja etuja on saatavilla rajoitettu määrä. Etu on henkilökohtainen eikä koske ryhmävarauksia.

Yhdellä jäsenkortilla voi varata etuhintaan  enintään yhden huoneen /vrk ja kaksi menuta /vrk, mutta kylpylähoitoja useampia, edellyttäen kuitenkin että MyStockmann jäsen itse on käyttämässä etuja ja maksaa palvelut.