Haikon Kartanohotellin sviitti mh

Haikon Kartanon ja Kylpylähotellin huoneet

Hotelli koostuu kahdesta eri hotellirakennuksesta, joissa molemmissa on oma vastaanotto. Kartanohotellin huoneiden sisustuksessa historiallista eleganssia ja kartanoromantiikkaa. Kylpylähotellin viihtyisissä huoneissa nautit hyvistä unistä lähellä kylpyläpalveluita.

Kartanohotellin huoneet

Kartanohotellissa oma vastaanotto, joka on avoinna aamusta iltaan, yöaikaan palvelee Kylpylähotellin vastaanotto.
Kartanon yksilöllisesti sisustetut hotellihuoneet luovat ainutlaatuiset puitteet tärkeisiin hetkiin. Jokainen huone on erilainen sisustukseltaan ja väreiltään. Lisäksi kaikilla kartanohuoneilla on oma tarinansa, johon pääset tutustumaan huoneessa. Kartanossa majoittuville sisältyy sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille sekä ilmainen pysäköinti. Myös kylpytakit ja tossut sisältyvät huonehintaan. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja kuuluvat hotellin anniskelualueeseen. Lue lisää kartanohotellista.

Kylpylähotellin huoneet

Kylpylähotellissa oma vastaanotto, joka avoinna 24h. Kylpylähotellin huoneet sijaitsevat samassa rakennuksessa kylpyläpalveluiden kanssa ja voit helposti kulkea kylpytakissa sisäkautta altaille ja saunoille. Kylpylähotellin huonehintaan sisältyy aamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille sekä ilmainen pysäköinti. Kylpytakit sisältyvät huonehintaan, Premium- ja Deluxe- huoneissa myös kylpytossut. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja kuuluvat hotellin anniskelualueeseen. Lue lisää kylpylähotellista.

Paras hinta ja varaukset suoraan netistä

Vapaat hotellihuoneet näet suoraan netistä ja teet varaukset edullisemmin Haikon nettisivujen kautta.

TUTUSTU JA Varaa huone

Erikoishuoneet

Perhehuoneet, lisävuoteet ja lemmikin kanssa matkustavien huoneet tilataan suoraan Haikon asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostitse.

Hotellissa on lemmikkihuoneita, kampanjatarjoukset eivät koske perhe- eikä lemmikkihuoneita, saat niistä lisätietoa ja hinnat asiakaspalvelustamme.

 

Huoneeseen sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen

Voit kirjautua huoneeseen sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen ja mennä vaikka kylpylään, kunnes huoneesi on valmis.

Uloskirjautuminen

Huone on käytössäsi lähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Mikäli haluat sopia aikaisemmasta sisäänkirjautumisesta tai huoneen myöhäisemmästä luovutuksesta, katso lisätietoa täältä.

 

Huonepalvelu - hemmottelua huoneeseen

Juhlista vierailuasi tilaamalla kuplivia ja raikkaita juomia, kauniita cocktailpaloja tai vaikka juustolautanen huoneeseesi. Tilaamalla palvelut etukäteen varmistat hemmottelevan loman aloituksen. Paikan päällä voit tilata vastaanotosta myös huoneaamiaisen ja a la carte -annoksia huoneeseen.

Tutustu huonepalveluUN

Remote video URL