Haikon Kartano

Info

Hotelli Haikon Kartano & Spa sijaitsee Porvoossa. Haikkoon on vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 10 minuuttia idyllisestä vanhasta Porvoosta. Palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Katso yhteystiedot

 

Nainen Haikon kartanon edessä
Miten tulla Haikkoon?

Haikossa sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä - hotellilla on iso ilmainen pysäköintipaikka.

Paikallisbussin pysäkki on Haikon portin vieressä. Veneilijöille löytyy vierasvenelaituri ja risteilyalukset pysähtyvät pyynnöstä Haikon rannassa. Tyylikkäin tapa saapua Haikon Kartanoon on limusiinilla tai helikopterilla - meillä on jopa oma helikopterikenttä!

Vastuullisuus on meille arjen tekoja

Haikossa pääset maistamaan luonnonmukaisesti tuotettua lähiruokaa, nauttimaan ekotehokkaista löylyistä ja lomailemaan luontoa kunnioittaen. Meille vastuullisuus on arjen tekoja, joilla on mitattava vaikutus.

Haikon kartanopuisto
nainen haikon kylpylähotellin sviitissä
Tietoa palveluista vierailijoille

Tervetuloa vierailulle! Löydät tältä sivulta palveluihimme liittyvää tärkeää tietoja mm. huoneen käyttöajoista, aamiaisesta, liikuntamahdollisuuksista, ravintoloista ja kylpyläkäynnin varaamisesta.

 

Maksutavat

Haikon Kartanossa voit käyttää käteisen ohella seuraavia kortteja: normaalit pankkikortit, Visa/Euro/Master-kortit sekä Amex. Liikuntatuntien maksamiseen käyvät myös seuraavat maksuvat: E-passi, Smartum ja Edenred.

Nainen Haikon vastaanotossa