Kartanon vastaanotto

Haikon avoimet työpaikat

Tule osaksi perheenomaista työyhteisöämme, jossa viihdytään ja pidetään huolta asiakkaistamme! 

Avoimet työpaikat, avoimet hakemukset

Mikäli avoinna olevista työtehtävistä ei löytynyt sinulle sopivaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse reception@haikko.fi

Haikon Kartano työnantajana

Porvoossa sijaitseva Hotelli Haikon Kartano  (Hotel Haikko Oy) on suomalainen perheyhtiö, joka on tarjonnut jo vuodesta 1966 asiakkailleen hyvää ruokaa, hemmottelevia kylpylähoitoja, loistavaa palvelua ja unohtumattomia elämyksiä.

Liiketoimintamme käsittää majoitus-, kokous-, ravintola- ja kylpyläpalvelut. Hotelliimme voi majoittua yli 400 henkilöä, samoin kokoustilamme käsittää yhden salin 400:lle ja lukuisia pienempiä kokoustiloja. Kartanon erilaisiin saleihin ja kabinetteihin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa noin 400 henkilöä ja meren rannan tilaushuvila Villa Haikkoon noin 200. Näiden lisäksi iltaravintola Kartanon Pub, Bollinger bar ja kylpylän Lobby-baari sekä Haikko Bistro & Cafe palvelevat asiakkaitamme.

Ravintolatoimintamme on erittäin laajaa: kokouslounaasta presidenttitason banquetti-illallisiin ja suurista häistä yksittäisten hemmottelua haluavien aikuisten viikonloppuihin.

Arvot ovat toiminnassamme keskeisellä sijalla

Yhteisömme arvoja ovat: 

  • Huolenpito asiakkaasta
  • Itseohjautuvuus
  • Hyvinvoiva henkilöstö ja
  • Vastuullisuus

Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme saa erityistä huomiota ennen saapumistaan, paikan päällä ja vierailun jälkeen. Lisäksi meillä on lupa toimia itsenäisesti yhteisten tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaisesti ja tavoite kehittyä työssämme.

Työnantajana Haikko tarjoaa erinomaiset työedut mm. kattavat terveydenhuollon palvelut ja hyvät liikuntaedut. Työntekijänämme sinulla on käytössäsi henkilökunnan etuhintaiset majoitus- ja ravintolaedut.

Hiljattain toteutettiin BoMentis -yhtiön kanssa esimiesten Coaching Leadership Pulse - mittaus ja 
aloitettiin valmentavan johtamisen esimiesvalmennus. Tarkoituksena on tukea esimiehiä kohti valmentavaa ja itseohjautuvaa tapaa toimia.

Haikossa jokainen on tärkeä osa perheyritystä ja jokaisen työpanos on tärkeä. Tämän lisäksi pidämme huolta ympäristöstä ja yhteisöstä sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöarvojemme mukaisesti. 

Lue lisää vastuullisista teoistamme.