Nainen Haikon kartanon edessä

Varaus- ja peruutusehdot

Löydät tältä sivulta varauksia ja peruutuksia koskevat ehdot yksityisasiakkaille sekä yritysryhmille ja muille ryhmille. Tutustu niihin huolellisesti, niin tiedät sovitut käytännöt.

Yleiset varaus- ja peruutusehdot Hotelli Haikon Kartanossa

Varausehdot ryhmille ja yritysvarauksiin

Näitä ehtoja sovelletaan yritysten, yhdistysten ym. tekemiin varauksiin sekä vähintään 9 henkilön yksittäisten henkilöiden tekemiin ryhmävarauksiin. Ryhmävarausehdot koskevat myös ryhmän huonekiintiöstä tehtyjä yksittäisten henkilöiden varauksia, ellei erityistä sopimusta ole laadittu.

tutustu varausehtoihin ryhmille ja yrityksille

 

Varausehdot yksittäishenkilöiden varauksiin 1-8:lle

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan kuluttaja-asiakkaiden tekemiin alle 9 henkilön majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu tai yksittäisen varauksen ehdoissa muuta mainita.

Hotellilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhäaattojen ja juhlapyhien, hotellikohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien ruokailuiden tai muiden oheispalvelujen vuoksi.

Huom. ryhmän huonekiintiöstä tehtyissä yksittäisissä huoneissa sovelletaan Haikon Kartanon ryhmävaraus- ja peruutusehtoja ellei erityissopimusta ole tehty, lisätietoa Haikon myyntipalvelusta.

2. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Hotellilla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja erikoispaketeissa. Huonetta pidetään varattuna sinulle klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä, jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi hotellille. Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen.

3. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Netin kautta tehdyt huonevaraukset tulee peruuttaa netistä, saman varauskanavan kautta mistä varaus tehty. Haikon nettisivujen haikko.fi kautta tehdyistä huonevarauksista löydät peruutuslinkin  sähköpostiisi lähetetystä varausvahvistusviestistä (https://booking.haikko.fi/reserve/fi/cancel).

Yhden yön majoituksissa kuluton huoneperuutus on tehtävä viimeistään tulopäivänä klo 18.00 mennessä. Useamman yön varauksissa kuluton huoneperuutus on tehtävä viimeistään edeltävänä päivänä klo 18 mennessä.

Hotellilla on oikeus käyttää edellä mainitusta poikkeavia peruutusehtoja, jos kyseessä juhlapyhä, erityistapahtuma tai huoneeseen liittyvien ravintola- ja oheispalveluiden vuoksi kuten esim. kylpylähoidot, pöytävaraukset ym.

Jos jätät saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena sinulta yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät lisäpalvelut. Useamman yön varauksen kohdalla hotellilla on oikeus perua varaus kokonaan, mikäli oleskelun muutoksesta ei ilmoiteta ensimmäisen yön jälkeen ennen klo 12.00.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen. Hotellilla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut.

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia yllättäviä tilanteita varten.

4. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Jatkoöiden peruutus on kuluton, jos ilmoitat aikaistetusta lähdöstä vähintään edellispäivänä klo 18.00 mennessä.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

5. MAKSUT
Varattu hotellihuone ja muut lisäpalvelut maksetaan paikan päällä hotellissa, mikäli kyseessä ei ole ennakkoon veloitettava erikoispaketti.  Haikko hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai luottokortilla hotelliin saavuttaessa.

Tuotteet ja palvelut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäverokannan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

6. HOTELLIN VASTUU OMAISUUDESTASI
Voit säilyttää arvotavaroitasi huoneen säilytyslokerossa. Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta.  Hotelli voi ottaa pyynnöstäsi säilytettäväksi arvotavaroitasi. Hotellilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä. Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä hotellille ennen sen säilöön jättämistä. Hotelli voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta. Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi.

7. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneissa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.