Hääjuhlat Haikon Kartanossa

Häät & Juhlat

Haikko on mukana onnen hetkissä

Etsitkö jotain ainutlaatuista tärkeään päivään? Meille Haikossa on ilo rakentaa tilaisuudestanne onnistunut ja yksilöllisesti. 

Menuissamme herkuttelet pohjoismaisen keittiön makuelämyksistä. Ruokafilosofiamme perustuu luonnolliselle ja lähellä tuotetulle ruoalle.

Kartanon merenrantapuisto ja historiallinen miljöö tarjoavat upeat puitteet juhlillesi. Autamme valitsemaan juhlatiloistamme sopivimman juhliisi. Järjestetäänkö tilaisuutesi Kartanon historiallisen päärakennuksen juhlatiloissa, merihenkisessä saaristolaishuvilassamme vai kartanon kivijalassa sijaitsevassa kellariravintolassa? Meren rannalta löytyy myös viihtyisät rantasaunat, joiden takkatuvissa voit viihtyä ja viettää rentoja polttareita, syntymäpäiväjuhlia ja virkistyspäiviä omassa rauhassa.

Haikon juhlapalvelu apunasi - voit itse nauttia juhlapäivästä

Koko Haikon Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne. Valmiista menukokonaisuuksista on helppo valita juhliin sopivat vaihtoehdot ja juomatarjoilut.

Suunnittelemme menut ruokavuoden mukaan ottaen huomioon kunkin vuodenajan tarjoamat ainekset osin omasta puutarhasta. 

Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä ja löytämään sopivan yhteistyökumppanin limusiiniin, bussikuljetukseen tai vaikka laivaristeilyyn. Kartanon alueella on myös helikopterikenttä, joten juhliin voi saapua näyttävästi helikopterilla. Teemme valmiin ja viimeistellyn kokonaisuuden, joten voit itse nauttia huoletta juhlan odotuksesta ja juhlapäivästä.

Hääjuhlat Haikossa

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma

Haikossa voit vietetään kaikenlaisia juhlia

 • Henkilökunnan palkitseminen ja eläkkeelle siirtymiset
 • Häät ja muut sukujuhlat
 • Syntymäpäivät
 • Polttarit
 • Kastetilaisuudet ja babyshower'it
 • Muistotilaisuudet
 • Ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat
 • Luokkakokoukset ja karonkat
 • Yritys- ja asiakasjuhlat
 • Rapujuhlat
 • Pikkujoulut

 

Hotellimajoitus järjestyy juhlavieraille

Haikossa on myös runsaasti majoitustilaa, joten juhlien ei tarvitse päättyä valomerkkiin. Hääparille löytyy esimerkiksi upeita sviittejä ja Imperial-huoneita. Kartanossa on yhteensä 25 upeaa huonetta ja kylpylähotellin puolelta lähes 200 huonetta. Moni hääpari saapuu ja perjantaina, jotta voi pukeutua rauhassa juhlapäivään ja järjestää aikaa valokuvaukselle.

Koko juhlaseurue voi jäädä yöksi ja aamun voi aloittaa nauttimalla hotelliaamiaisen yhdessä. Majoituksen hintaan sisältyy aina kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy.. Juhlavieraiden autoille löytyy runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Tutustu Haikon hotellihuoneisiin

 

Kun järjestät juhlat Porvoossa, on vieraiden helppo saapua eri puolilta Suomea. Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta ajaa Porvooseen vain noin puoli tuntia.