Morsian kartanossa

Häät

Haikko on kaunis juhlapaikka joka vuodenaikaan ja kartanon historiallinen ympäristö tarjoaa sadunomaiset puittteet häille. Vietä hääyösi kahdestaan yhdessä sviiteistämme tai anna meidän järjestää isot, unelmiesi juhlat!

Valitse juhliisi joko romanttinen Kartano tai merellinen Villa Haikon miljöö

Ylellisissä häissä tarjoillaan pitkän kaavan mukainen hääateria romanttisessa Kartanossa tai merellisessä Villa Haikossa nautitaan buffetpöydän herkuista ja saaristolaistunnelmasta. Kartanosta löytyy useita erikokoisia kabinetteja, joten sopiva tila löytyy niin suurelle kuin pienemmällekin hääseurueelle.

Merenrantahuvila sekä Kartanorakennus ovat molemmat puitteiltaan ja kuvauksellisuudessaan aivan mahtavan upea kokemus.

Tutustu juhlatiloihin

Haikon hääjuhlat

Hinta-arvioon sisältyvistä palveluista löydät lisätietoa alla olevista linkeistä. Sinulle ja seremoniamestarillesi jää sopivan ohjelman tilaaminen ja toki voit halutessasi koristella juhlatilaa teemasi mukaan enemmänkin.

Varsinkin kesäviikonloppuisin juhlatilamme ovat suosittuja. Kesän isojen häiden ja juhlien suunnittelua helpottaaksemme olemme listanneet vapaat ajankohdat juhlahuvila Villa Haikossa.

Katso vapaat juhla-ajat Villa Haikossa

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma

Juhlatarjoilut Haikossa

Haikon keittiössä ruokalistojen suunnittelu lähtee perinteistä. Niihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet! Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia sekä pöytiintarjoiltuna että buffetpöytään katettuna.

"Haikossa saa todellakin tuntea olevansa vähintäänkin kuninkaallinen."

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät. Loppuillasta Villa Haikossakin voidaan avata baari.

Tutustu juhlatarjoiluihin

 

Häät Haikossa eri vuodenaikoina

Haikko on myös suosittu vihkipaikka. Kirkot voivat olla varattuja, mutta Haikossa voi vihkimisen järjestää oman aikataulunsa mukaisesti. Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa.

"Ruoka ja juhlatarjoilut ovat olleet taivaallisen upeita, joten parempaa paikkaa hääjuhlalle en osaa kuvitella. Haikko olikin ainoa vaihtoehto, missä halusin hääjuhlamme järjestettävän."

Kesäaikaa lupaukset annetaan vihkikatoksessa vehreässä kartanopuistossa ja muina aikoina vihkiminen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille kaikkina vuodenaikoina.

Remote video URL