Hyppää pääsisältöön

Haikko on kaunis juhlapaikka joka vuodenaikaan. Vietä hääyösi kahdestaan yhdessä sviiteistämme tai anna meidän järjestää unelmiesi juhlat!

Valitse juhliisi sopiva juhlatila: Kartanon sali tai merellinen Villa Haikko

Ylellisissä häissä tarjoillaan pitkän kaavan mukainen hääateria romanttisessa Kartanossa tai merellisessä Villa Haikossa nautitaan buffetpöydän herkuista ja saaristolaistunnelmasta. Kartanosta löytyy useita erikokoisia kabinetteja, joten sopiva tila löytyy niin suurelle kuin pienemmällekin hääseurueelle. Tutustu juhlatiloihinKatso asiakkaidemme hääkuvia Pinterestissä

Haikon hääjuhlapaketti sisältää kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin

Hinta sisältää aina juhlatilan, menun, hääkakun, sovitut juomat, menukortit, kukat ja tarjoiluhenkilökunnan. Sinulle ja seremoniamestarillesi jää vain sopivan ohjelman tilaaminen ja toki voit halutessasi koristella juhlatilaa teemasi mukaan enemmänkin.

Häät Villa Haikossa 60-250:lle, hinta-arvio
Katso vapaat lauantait Villa Haikossa

Häät Kartanossa 10-45:lle, hinta-arvio

VARAA HÄÄT

Juhlatarjoilut

Haikon keittiössä ruokalistojen suunnittelu lähtee perinteistä. Niihin sovitetaan uutuudet ja sesonkien parhaat herkut, mutta kaikista tärkeintä on hääparin omat toiveet! Ruokalistallamme on upeita menukokonaisuuksia sekä pöytiintarjoiltuna että buffetpöytään katettuna.

Hyvän ruuan kruunaa sille täydellisesti sopiva viini. Haikon juomasuositusten takana on viinitiimi, joka on maistelemalla ja vertailemalla löytänyt hyvät ruuan ja viinin yhdistelmät. Loppuillasta Villa Haikossakin voidaan avata baari.

Tutustu juhlatarjoiluihin.

 "Sen lisäksi että kartanorakennus on kuvauksellisuudessaan aivan mahtavan hieno kokemus ulkonäöltään ja puitteiltaan, on sen henkilökunta ja palvelukulttuuri aivan uskomatonta. Haikossa saa todellakin tuntea olevansa vähintäänkin kuninkaallinen. Lisäksi kaikki ruoka ja juhlatarjoilut ovat olleet taivaallisen upeita, joten parempaa paikkaa hääjuhlalle en osaa kuvitella. Itseasiassa Haikko olikin ainoa vaihtoehto, missä halusin hääjuhlamme järjestettävän." 

Häät Haikon Kartanossa vuodenajan mukaan

Haikko on myös suosittu vihkipaikka. Kirkot voivat olla varattuja, mutta Haikossa voi vihkimisen järjestää oman aikataulunsa mukaisesti. Hääparille ja vieraille on helppoa, kun koko hääjuhla pidetään yhdessä paikassa. Kesäaikaa lupaukset annetaan vihkikatoksessa vehreässä kartanopuistossa ja muina aikoina vihkiminen voi tapahtua vaikkapa Kartanon Keltaisessa salongissa, jonne mahtuu sadan henkilön vierasjoukko. Kartanon puisto tarjoaa hienon taustan juhlille ja valokuvauksille kaikkina vuodenaikoina.

Kaunis kampaus ja meikki kruunavat juhlapäivän

Järjestelyiden kannalta on helppoa, kun kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Näin voit unohtaa kiireen juhlapäivänä ja siirtyä hääsviitistä suoraan kampaukseen ja meikkiin.

Lue lisää kauneuspalveluistamme

Juhlameikit morsiamelle, kaasoille ja muullekin juhlaväellekin kätevästi Haikon kylpylässä. Tutustu juhlameikkihinnastoon ja tee varaus hoitovaraamoon.

Sivun pääkuva: Photography LilyChristina

 

 

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

YHTEYSTIEDOT: