Romanov-sali

Juhlatilat

Haikko tarjoaa Porvoon upeimmat ja monipuolisimmat juhla- ja tapahtumatilat. Historiallisen Kartanon ravintolasaleissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia. Villa Haikko taas tuo mieleen tyylikkäät saaristolaishuvilat. Kartanon Kellarisali ja rantasaunojen takkatuvat sopivat hyvin, kun haluat juhlia rennommin.

Haikon Kartano on upea juhlapaikka

Haikon Kartanon juhlatilat Porvoossa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlien järjestämiseen. Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa kaikissa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä.

Erilaisiin tilaisuuksiin sopivat juhlatilat ja ympäröivä Haikon kartanopuisto kruunaavat kaikki juhlat!

Haikon Kartanon juhlatilat


Historiallisessa Kartanon päärakennuksessa on kaksi suurta ravintolasalia sekä useita viehättäviä juhlakabinetteja. Keltaisessa salongissa voit nauttia onnittelumaljat ja syntymäpäiväkahvit tai vaikka järjestää vihkiseremonian. Kesäaikaan myös Kartanon terassi avoinna.

Haikon Kartano2
Tila Henkilömäärä
Romanov-sali 140
Kartanon juhlasali 140
Louis Sparre 14
Kello-kabinetti 20
Kirjasto-kabinetti 8
Kristalli-kabinetti 12
Keltainen salonki 80
Kartanon terassi (kesäaikaan) 100
Vihkipaviljonki kartanopuistossa (kesäaikaan) 300

 

Kartanon kellarin hääkattaus
Kartanon Kellariravintola


Kartanon kivijalassa sijaitsee Kartanon Kellariravintola, jonka rustiikkinen tiiliseinä luo tunnelmaa juhliin ja brittiläistyyliseen Pubissa nautitaan rennosti loppuillasta.

Tila Henkilömäärä
Kartanon Kellari -ravintolasali 50
Kellarin Pub 30

 

Villa Haikko - huvila meren rannalla

Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva saaristolaishuvila, joka tarjoaa hienot puitteet yksityisiin perhejuhliin. Tilaushuvila sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin. Villa Haikko varataan kerrallaan vain yhdelle ryhmälle.

Villa Haikko kesällä
Tila Henkilömäärä
Villa Sali 230
Haikon rantasaunalla kokous
Juhlatilat Rantasaunoilla

Viihtyisät rantasaunat, joiden takkatuvissa voit viihtyä ja viettää rentoja juhlia ja virkistyspäiviä omassa rauhassa. Tupasaunan yhteyteen vuokrattavissa ulkoporepalju. Tilat soveltuvat erinomaisesti polttareihin, rentoihin merkkipäiviin sekä yritysten hyvinvointitapahtumiin.

Tila Henkilömäärä
Tupasauna I 15
Tupasauna II 10
Tupasauna I+II 25
Tupasauna III 16
Tupasaunojen ulkoporepalju 8
Hirsisauna 12

 

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 0600 151 31 tai lähettämällä tiedot alla olevan linkin kautta (palvelemme arkisin 8:00-18:00). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma