Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanon juhlatilat Porvoossa tarjoavat tunnelmalliset puitteet juhlien järjestämiseen. Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa kaikissa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä.

Historiallisessa Haikon Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä.

Rantasaunat takkatupineen tai Kartanon Kellarin rento tunnelma sopivat hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin. Erilaisiin tilaisuuksiin sopivat juhlatilat ja ympäröivä Haikon kartanopuisto kruunaavat kaikki juhlat!

PYYDÄ JUHLATARJOUS

 • Juhlatilat Kartanossa

  Historiallisessa Haikon Kartanossa on kaksi suurta, upeaa ravintolasalia sekä useita viehättäviä kabinetteja. Kartanossa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanon Klubin rento tunnelma taas sopii hyvin vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin.

 • Juhlatilat Villa Haikossa

  Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa upeat puitteet yksityisiin perhejuhliin. Villa Haikko sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin.

  Tila
  Villa Sali
  Henkilömäärä
  230
 • Juhlatilat Rantasaunoilla

  Aivan meren rannalla neljä viihtyisää rantasaunaa takkatupineen, joissa voit virkistyä omassa rauhassaan saunoen ja ruokaillen. Soveltuu erinomaisesti polttareihin, yritysten työhyvinvointitapahtumiin ja virkistyspäiviin.

  Tila
  Tupasauna I
  Tupasauna II
  Tupasauna I+II
  Tupasauna III
  Hirsisauna
  Henkilömäärä
  15
  10
  25
  20
  12

Voit nauttia juhlista huoletta kun varaat juhlatilat meiltä ja annat asiantuntevan juhlapalvelumme auttaa yksityiskohdista.

Haikon juhlapalvelu

Esimerkkejä Haikon juhlista ja tarjoiluista:

Häät Haikon Kartanossa
Juhlamenut seisovasta pöydästä
Pöytiintarjoiltavat menut
Täytekakut
 

Varaa juhlat tai pyydä tarjous

YHTEYSTIEDOT: