Romanov-sali

Juhlatilat

Haikko tarjoaa Porvoon upeimmat ja monipuolisimmat juhla- ja tapahtumatilat. Vietä juhlasi historiallisen Kartanon ravintolasalissa, merellisessä juhlahuvila Villa Haikossa tai rennommin Kartanon Kellarisalissa tai rantasaunoilla.

Haikon Kartano on upea juhlapaikka

Haikon Kartanon juhlatilat Porvoossa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlien järjestämiseen. Asiantunteva juhlapalvelumme auttaa kaikissa juhlien yksityiskohtien järjestämisessä.

Erilaisiin tilaisuuksiin sopivat juhlatilat ja ympäröivä Haikon kartanopuisto kruunaavat kaikki juhlat!

Haikon Kartanon juhlatilat


Historiallisessa Kartanon päärakennuksessa on kaksi suurta ravintolasalia sekä useita viehättäviä juhlakabinetteja. Keltaisessa salongissa voit nauttia onnittelumaljat ja syntymäpäiväkahvit tai vaikka järjestää vihkiseremonian. Kesällä myös Kartanon terassi avoinna ja puiston vihkipaviljonki varattavissa.

Haikon Kartano2
Kartanon kellarin hääkattaus
Kartanon Kellariravintola


Kartanon kivijalassa sijaitsee Kartanon Kellariravintola, jonka rustiikkinen tiiliseinä luo tunnelmaa juhliin ja brittiläistyyliseen Pubissa nautitaan rennosti loppuillasta.

Tila Henkilömäärä
Kartanon Kellari -ravintolasali 50
Kellarin Pub 30

 

Villa Haikko - huvila meren rannalla

Villa Haikko on meren rannalla sijaitseva saaristolaishuvila, joka tarjoaa hienot puitteet yksityisiin perhejuhliin. Tilaushuvila sopii erityisen hyvin myös yritysten illanviettoihin ja erilaisiin teemajuhliin. Villa Haikko varataan kerrallaan vain yhdelle ryhmälle.

Villa Haikko kesällä
Tila Henkilömäärä
Villa Sali 230
Haikon rantasaunalla kokous
Juhlatilat Rantasaunoilla

Viihtyisät rantasaunat, joiden takkatuvissa voit viihtyä ja viettää rentoja juhlia ja virkistyspäiviä omassa rauhassa. Tupasaunan yhteyteen vuokrattavissa ulkoporepalju. Tilat soveltuvat erinomaisesti polttareihin, rentoihin merkkipäiviin sekä yritysten hyvinvointitapahtumiin.

Tila Henkilömäärä
Tupasauna I 15
Tupasauna II 10
Tupasauna I+II 25
Tupasauna III 16
Tupasaunojen ulkoporepalju 8
Hirsisauna 12

 

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma