Hyppää pääsisältöön

Haikon Kartanossa järjestät turvallisesti kokoukset, pienistä tiimipalavereista satojen osallistujen seminaareihin.

Haikossa on asiantunteva ja palveleva kokouspalvelu, joka auttaa paikan päällä kaikissa kokousjärjestelyissä. Kokouspalvelu huolehtii kokousasiakkaiden viihtymisestä ja kokouksessa voit keskittyä itse asiaan.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä kokoustiedustelut ja varaukset suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin 8.00-18.00)

lähetä tarjouspyyntö

Kokous Porvoossa

Kongressikeskuksessa valoisat ja toimivat tilat eri kokoisiin kokouksiin ja kongresseihin jopa 400:lle. Upea saaristolaishuvila Villa Haikko toimii hyvin 30-200 henkilön koulutuksiin ja työhyvinvointipäiviin. Haikon luovissa kokoustiloissa voit pitää tiimillesi vaikka säkkituolikokouksen tai kokoustaa rantasaunan takkatuvalla.

Kokoustilat muuntuvat 10-400 henkilön tilaisuuksiin, niissä on nykyaikainen tekniikka ja langaton Internet-yhteys sisältyy hintaan.

Kokoukset, seminaarit tai koulutuspäivät voi järjestää kylpylähotellin yhteydessä sijaitsevassa kokouskeskuksessa, Kartanorakennuksessa tai upeassa tilaus- ja juhlahuvilassa Villa Haikossa. Se sopii kokouskäyttöön noin 100 osallistujalle.

Tutustu kokoustiloihin
Katso lisätietoja Villa Haikosta

Kokousvieraiden ruokailut ja kahvitukset

Herkulliset kokouslounaat tarjoillaan Haikon Kartanoravintolassa pääsääntöisesti noutopöydästä, jolloin lounaan aikataulu on helppo sovittaa kokouksen rytmiin sopivaksi. Kokouspäivälliset ja illallismenut tarjoillaan pöytiin.

Kokouksen osallistujien oma virkistävä kahvibuffet on katettuna Kongressihotellin puolella klo 8-16, joten kokouksen tauot voi aikatauluttaa joustavasti. Tarjolla on hedelmiä, vihanneksia, pikkusuolaista ja makeaa kahvileipää.

Suosittelemme tulopäivän alkuun myös runsaampaa aamiaista, varsinkin jos osallistujat tulevat kauempaa. Kartanon aamiaisbuffet tarjolla kartanoravintolassa joka aamu.

Majoittuvat kokoukset

Haikon Kartanossa myös majoittuvan kokouksen järjestäminen on helppoa. Hotellissa on yhteensä 208 huonetta, joista Kartanorakennuksessa on 24 huonetta ja kylpylähotellissa 184 huonetta. Tutustu huoneisiin tästä.
Kartanohuoneet tarjoavat tyylikkään ympäristön myös vaativalle kokousmatkustajalle. Majoitukseen sisältyy aina aamiainen Kartanon ravintolasalissa sekä kuntosalin, kylpylän altaiden ja saunojen käyttö.

Ilmainen pysäköinti

Haikossa pysäköinti on maksutonta. Hotellilla on iso parkkipaikka-alue, johon hotellin palveluita käyttävät asiakkaat voivat ilmaiseksi ja turvallisesti pysäköidä autonsa vierailunsa ajaksi.

Kokouksen oheisohjelmat

Haikko on keskellä upeaa merenrantapuistoa, joten kokouksen oheen on helppo järjestää myös elämyksellistä oheisohjelmaa. Kokouspäivää voi jatkaa liikunnan merkeissä kuntosalilla, lenkkipolulla tai erilaisissa tiimihenkeä kehittävissä hauskoissa joukkuekisoissa ja kilpailuissa. Rentoutumiseen sopivat kylpylän altaat ja saunat sekä hemmottelevat hoidot.

Kokoukset onnistuvat Haikossa

Katso mitä mieltä muut asiakkaamme ovat kokouksesta Haikossa

Sijaintinsa puolesta Haikko on ihanteellinen kokouspaikka. Ajomatkaa Helsingistä ja lentokentältä on vain noin puoli tuntia ja Porvoosta 10 minuuttia. Pihalla on runsaasti maksutonta paikoitustilaa omalla autolla saapuville. Vesiteitse voi saapua omalla veneellä vierassatamaamme, jossa on kuusi poijupaikkaa. Kesäisin risteilevä m/s J.L. Runeberg poikkeaa myös Haikon Kartanon rannassa.

 

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-18.00)

MEILIKYSELY MYYNTIPALVELUUN
Tästä voit tehdä kokoustiedustelut ja varaukset suoraan myyntipalveluumme

LÄHETÄ Tarjouspyyntö KOKOUKSEEN
 

SUUNNITTELE KOKOUKSESI SUORAAN NETISSÄ
Valitse palvelut Haikon Kokousräätälissä ja saat heti hintalaskelman meiliisi tilaisuudellesi. Voit samalla halutessasi tehdä alustavan online-kokousvarauksen.

Siirry Haikon Kokousräätäliin tästä

Pyydä tarjous kokouksesta

Jätä tarjouspyyntö tai varaa kokous / tapahtuma tästä.
 

YHTEYSTIEDOT: