Haikon Kartano ilmakuva

Kokoukset ja kongressit

Haikon Kartanossa, Porvoossa järjestät kokoukset, yritystapahtumat ja muut tilaisuudet aina 10 henkilön tiimipalavereista 400 henkilön osallistujen seminaareihin ja kansainvälisiin kongresseihin. Hoidamme tilaisuutenne aina ammattitaitoisesti ja tyylikkäästi.

Haikon Kartanoon on vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä 10 minuuttia idyllisestä vanhasta Porvoosta. Monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma

Kokous Porvoossa, luonnon rauhassa

Linnunlaulua, puoli kilometriä merenrantaa, oravat puissa ja mäntyjen humina. Haikossa koet mielenrauhaa.

Haikossa on yli 20 erilaista kokoustilaa. Kokoustilat sijaitsevat kylpylähotellin yhteydessä toimivassa kongressikeskuksessa, merenrantahuvila Villa Haikossa ja rantasaunoilla. Tämän lisäksi ryhmätyötiloja on erilaisiin tiimitöihin käytössä useita. Kesällä kaunis kartanopuisto, terassit ja merenranta tarjoavat myös inspiroivan ympäristön ryhmätöiden tekoon.

Kokouksen onnistumisesta huolehtii asiantunteva kokouspalvelu, joka auttaa paikan päällä kaikissa kokousjärjestelyissä. Kokouspalvelu huolehtii kokousasiakkaiden viihtymisestä, joten kokouksessa voit keskittyä itse asiaan.

Kokoustilat monipuolisiin tilaisuuksiin

Kongressikeskuksessa on valoisat ja toimivat tilat eri kokoisiin kokouksiin ja kongresseihin jopa 400:lle ja paljon ryhmätyötiloja. Upea tilaushuvila Villa Haikko toimii erinomaisesti  30-200 henkilön koulutuksiin ja työhyvinvointipäiviin. Haikon luovissa kokoustiloissa voit pitää tiimillesi vaikka säkkituolikokouksen tai kokoustaa rantasaunan takkatuvalla.

Kokoustilat muuntuvat 10-400 henkilön tilaisuuksiin, niissä on nykyaikainen tekniikka ja langaton Internet-yhteys sisältyy hintaan.

Kokoukset, seminaarit tai koulutuspäivät voit järjestää Haikon kongressikeskuksessa ja tilaushuvila Villa Haikossa meren rannalla.

Majoittuvat kokoukset

Haikon Kartanossa myös majoittuvan kokouksen järjestäminen on helppoa. Hotellissa on yhteensä 211 huonetta, joista Kartanorakennuksessa on 26 huonetta ja kylpylähotellissa 185 huonetta.
Kartanohuoneet tarjoavat tyylikkään ympäristön myös vaativalle kokousmatkustajalle. Majoitukseen sisältyy aina hotelliaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille sekä ilmainen pysäköinti.

Tutustu huoneisiin

Kokouksen oheisohjelmat

Haikko on keskellä upeaa merenrantapuistoa, joten kokouksen oheen on helppo järjestää myös elämyksellistä oheisohjelmaa. Kokouspäivää voi jatkaa liikunnan merkeissä kuntosalilla, lenkkipolulla tai erilaisissa tiimihenkeä kehittävissä hauskoissa joukkuekisoissa ja kilpailuissa. Rentoutumiseen sopivat kylpylän altaat ja saunat sekä hemmottelevat hoidot.

Tutustu oheisohjelmiin

 

Ilmainen pysäköinti Haikon parkkipaikalla

Haikossa pysäköinti on maksutonta. Hotellilla on iso parkkipaikka-alue, johon hotellin palveluita käyttävät asiakkaat voivat ilmaiseksi ja turvallisesti pysäköidä autonsa vierailunsa ajaksi. Käytössä on myös muutamia maksullisia sähköautojen latauspaikkoja kylpylähotellin pysäköintialueella. Saapumisohjeet Haikon Kartanoon

Remote video URL