Kokous Pellingissä Haikon Kartano

Kokouspaketit

Tutustu Haikon Kartanon kokouspaketteihin!. Haikosta löydät monipuolisten kokoustilojen lisäksi ainutlaatuisen kartanomiljöön, viihtyisät hotellihuoneet, herkulliset makuelämykset ja inspiroivat oheisohjelmat. Kokouspalvelumme auttaa tilaisuuden järjestelyissä ja onnistuneen kokouksen tai yritystapahtuman toteuttamisessa.

Ajankohtaiset kokouspaketit ja tarjoukset

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma

Monipuolinen Haikko

Valitse sopiva tila kokoukseesi

Haikossa monipuolinen valikoima tiloja Haikon kongressikeskuksessa ja Villa Haikko tilaushuvilassa sekä rantasaunoilla. Asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri oikean tilan kokoukseesi tai tapahtumaasi.

Tutustu kokoustiloihin

Haikon kokouksissa nautitaan laadukkaista kokoustarjoiluista ja oheisohjelmista

Virkistävät kokoustauot

Kahvitauoilla saadaan virkistytään ja saadaan lisäenergiaa loppupäivän kokoukseen. Haikossa kahvipöydissä on tarjolla kokousvieraille makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä. Kylpylähotellissa kokoustaville kahvibuffet katettuna klo 8-16 kokouskahviossa ja voit käydä joustavasti tauolla.  Rantasaunoilla kahvitarjoilut tuodaan kokoustilaan ja voit nauttia ne samalla merimaisemaa ihastellen.

Kartanon kokouslounas

Kokouslounas katetaan ryhmille Haikon kartanoravintolaan, jossa voit nauttia samalla kartanotunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Lounas sisältää alkuruoan ja pääruoan kasvis- ja erityisruokavalioita unohtamatta. Lounaskahvit tarjolla kokousvieraiden toiveesta kokouskahviossa, josta voit ottaa kahvikupillisen helposti mukaasi vaikka kartanopuistoon. Halutessasi kahvit tarjoillaan myös kartanopöytiin lounaan lopuksi.