Hyppää pääsisältöön

Haikossa kokouspaketit sisältävät kokoustilan lisäksi kokoustekniikan, kahvitarjoilun ja kartanolounaan sekä kokousisännän palvelut . Omalla autolla saapuville on paljon ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Haikossa kokoustat turvallisesti erityistoiveesi huomioiden.

Lisää ryhmän vireyttä kokouksen yhteydessä energisellä taukojumpalla tai reippaalla kävelylenkillä kartanopuistossa, sulatelkaa päivän antia kylpylän lämpimissä poreissa ja nostakaa maljat hyvälle tiimityölle Kartanon kellaripubissa. Mikä parhaiten piristää tai palkitsee ryhmääsi?

Katso hinta ja varaa online-kokous tästä

Kokousvaraukset kokousmyyntiin puhelimitse  019 576 0360 tai sähköpostilla

Virkistävät kahvibreikit 

Kokouspakettiin kuuluu aina virkistäviä, herkullisia kahvitarjoiluita. Kahvibuffetpöydistä voit nauttia joustavasti kokoustauoillasi raikkaita hedelmiä ja vihanneksia sekä maistuvia pikkusuolaisia ja makeita.

Kokousateriat

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä klassiseen kartanotyyliin.

Haikon Jälkipelit

Kokouksen jälkeen on hyvä sulatella päivän antia, vaihtaa vapaalle, viettää aikaa yhdessä ja valmistautua iltaan. Varaa ryhmällesi Jälkipelit-tarjoilut, lajitelman pientä purtavaa. Parhaat ajatukset syntyy usein vasta virallisen kokouksen jälkeen!

Varaa online-kokous Haikon Kokousräätälistä

Valitse kokouspaketit ja palvelut tilaisuuteesi. Saat heti Kokousräätälistämme hintalaskelman ja voit helposti samalla varata kokouksesi netissä, jonka jälkeen kokouspalvelumme auttaa tilaisuuden yksityiskohdissa. Siirry ONLINE-Kokousräätäliin

Kokousvaraukset kokousmyyntiin puhelimitse  019 576 0360 tai sähköpostilla (meilitiedusteluihin vastaamme ma-pe 48h sisällä)

Pyydä tarjous kokouksesta

Oheisella lomakkeella voit jättää meille tarjouspyynnön.
(* tark. pakollinen kenttä)

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy.

YHTEYSTIEDOT: