Hyppää pääsisältöön

Haikossa kokouspaketit sisältävät kokoustilan lisäksi kokoustekniikan, virkistävän kahvitarjoilun ja kartanolounaan sekä kokousisännän palvelut . Omalla autolla saapuville on paljon ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Haikossa kokoustat turvallisesti erityistoiveesi huomioiden.

Lisää ryhmän vireyttä kokouksen yhteydessä energisellä taukojumpalla tai reippaalla kävelylenkillä kartanopuistossa, sulatelkaa päivän antia kylpylän lämpimissä poreissa ja nostakaa maljat hyvälle tiimityölle Kartanon kellaripubissa. Mikä parhaiten piristää tai palkitsee ryhmääsi?

VARAA KOKOUS TÄSTÄ

Virkistävät kahvibreikit 

Kokouspakettiin kuuluu aina virkistäviä, herkullisia kahvitarjoiluita. Kahvibuffetpöydistä voit nauttia joustavasti kokoustauoillasi raikkaita hedelmiä ja vihanneksia sekä maistuvia pikkusuolaisia ja makeita.

Kokousateriat

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä klassiseen kartanotyyliin.

Haikon Jälkipelit

Kokouksen jälkeen on hyvä sulatella päivän antia, vaihtaa vapaalle, viettää aikaa yhdessä ja valmistautua iltaan. Parhaat ajatukset syntyy usein vasta virallisen kokouksen jälkeen!

Lähetä tarjouspyyntö ja varaa kokous

Kokousvaraukset asiakaspalveluun puhelimitse  019 576 0360 tai sähköpostilla

Pyydä tarjous kokouksesta

YHTEYSTIEDOT: