Hyppää pääsisältöön

Haikossa kokouspaketit sisältävät kokoustilan lisäksi kokoustekniikan, kahvitarjoilun ja kartanolounaan sekä kokousisännän palvelut . Omalla autolla saapuville on paljon ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Lisää ryhmän vireyttä kokouksen yhteydessä rentouttavalla taukojoogalla, sulatelkaa päivän antia Jälkipelit-tarjoilun yhteydessä tai rantasaunan porepaljussa. Mikä parhaiten piristää tai palkitsee ryhmääsi?

Haikon kokouspaketit

  • päiväkokoukset alk. 46€/hlö
  • yöpyvät kokouspaketit alk. 111 €/hlö/2hh

Virkistävät kahvibreikit 

Kokouspakettiin kuuluu aina virkistäviä, herkullisia kahvitarjoiluita. Kahvibuffetpöydistä voit nauttia joustavasti kokoustauoillasi raikkaita hedelmiä ja vihanneksia sekä maistuvia pikkusuolaisia ja makeita.

Kokousateriat

Kartanoravintolan maittavissa kokouslounaissa ja illallismenuissa keittiömestarimme tarjoavat makuelämyksiä klassiseen kartanotyyliin.

Haikon Jälkipelit

Kokouksen jälkeen on hyvä sulatella päivän antia, vaihtaa vapaalle, viettää aikaa yhdessä ja valmistautua iltaan. Varaa ryhmällesi Jälkipelit-tarjoilut, lajitelman pientä purtavaa. Parhaat ajatukset syntyy usein vasta virallisen kokouksen jälkeen!

Varaa online-kokous Haikon Kokousräätälistä

Valitse kokouspaketit ja palvelut tilaisuuteesi, kokousräätälimme antaa hintalaskelman ja voit helposti samalla varata kokouksesi netissä. Siirry ONLINE-Kokousräätäliin

Kokousvaraukset kokousmyyntiin puhelimitse  019 576 0360 tai sähköpostilla.

Pyydä tarjous kokouksesta

 
1 Start 2 Complete

Oheisella lomakkeella voit jättää meille tarjouspyynnön. Saat vastauksen myyntipalvelusta 1-2 arkipäivän kuluessa (ma-pe).
(* tark. pakollinen kenttä)

Majoitushintaan sisältyy kartanoaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille.