Kokousryhmä Villan parvekkeella

Kokoustarjoukset

Tutustu Haikon Kartanon kokoustarjouksiin!. Haikosta löydät monipuolisten kokoustilojen lisäksi ainutlaatuisen kartanomiljöön, viihtyisät hotellihuoneet, herkulliset makuelämykset ja inspiroivat oheisohjelmat. Kokouspalvelu auttaa paikan päällä järjestelyissä ja onnistuneessa tilaisuudessa.

Ajankohtaiset kokoustarjoukset ja -paketit

Monipuolinen Haikko

Valitse sopiva tila kokoukseesi

Haikossa monipuolinen valikoima tiloja Haikon kongressikeskuksessa ja Villa Haikko tilaushuvilassa sekä rantasaunoilla. Asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri oikean tilan kokoukseesi tai tapahtumaasi.

Tutustu kokoustiloihin

Haikon kokouksissa nautitaan laadukkaista kokoustarjoiluista ja oheisohjelmista

Virkistävät kokoustauot

Kahvitauoilla saadaan virkistytään ja saadaan lisäenergiaa loppupäivän kokoukseen. Haikossa kahvipöydissä on tarjolla kokousvieraille makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä. Kylpylähotellissa kokoustaville kahvibuffet katettuna klo 8-16 kokouskahviossa ja voit käydä joustavasti tauolla.  Rantasaunoilla kahvitarjoilut tuodaan kokoustilaan ja voit nauttia ne samalla merimaisemaa ihastellen.

Kartanon kokouslounas

Kokouslounas katetaan ryhmille Haikon kartanoravintolaan, jossa voit nauttia samalla kartanotunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Lounas sisältää alkuruoan ja pääruoan kasvis- ja erityisruokavalioita unohtamatta. Lounaskahvit tarjolla kokousvieraiden toiveesta kokouskahviossa, josta voit ottaa kahvikupillisen helposti mukaasi vaikka kartanopuistoon. Halutessasi kahvit tarjoillaan myös kartanopöytiin lounaan lopuksi.