Villan parvekkeella kokousväkeä

Merellinen kokous Villa Haikossa

Villa Haikon kokouksissa on yksityiskäytössä upea saaristolaishuvila meren rannalla, virkistävät kahvitarjoilut ja herkulliset kartanolounaat. Yhdistä kokoukseen hotelliyö, kartanoillallinen ja elämyksiä.

Voimassa 2024. Hinnat sisältävät alv:n.

Kokous Villa Haikossa alk. 85 €/hlö/päivä
Hintaesimerkki 30-79 henkilön kokouksiin. Lisäksi hotelliyö, illallinen ja oheisohjelmat.
  • Villa Haikko kokoustilana koko päiväksi, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi.
  • Kokousisännän palvelut
  • Monipuoliset ja virkistävät kahvitarjoilut aamu- ja iltapäivään (kaksi kahvitaukoa / päivä). Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä.
  • Päivän kokouslounas kartanoravintolassa, sisältäen maittavan alkuruoan ja pääruoan. Lounaskahvin ja pikkumakean voi nauttia Villa Haikossa TAI halutessasi tarjoilemme sen myös lounaan lopuksi kartanossa.
  • Ilmainen pysäköinti

 

ISOT TILAISUUDET: Pyydä tarjous yli 80 henkilön kokouksista ja tapahtumista.

 

Pienet kokoukset Villa Haikossa

Kokouspaketti alle 30 henkilölle, hinta alk. 2550 €/ryhmä/päivä. Hinta sisältäen kokoustilana Villa Haikon yksityistilana, kahvitarjoilut ja kokouslounaan.

Huom! Saaristolaishuvilamme alakerran saliin mahtuu kokouskäytössä jopa 80-200 paikkaa pöytämuodosta riippuen. Pieniin alle 30:lle kokouksiin suosittelemme lämpimästi myös kongressikeskuksen monipuolisia kokoustiloja, jotka sijaitsevat kylpylähotellissa lähellä hotellihuoneita ja kylpyläpalveluita. Tutustu kongressikeskuksen kokouspakettiin.

 

Villa Haikossa nautitaan kokouksista omassa rauhassa, laadukkaista tarjoiluista ja ystävällisestä palvelusta.

Villa Haikko on Haikon Kartanon puistoalueella sijaitseva tilaushuvila, josta avoin näkymä merelle ja saaristoon. Alakerran salista kulku isolle ulkoterassille, yläkerran molemmissa kokoustiloissa tilavat omat parvekkeet.

Villa soveltuu erinomaisesti omassa rauhassa kokoustaville kick-off ja tuotelanseerauksiin, henkilökunnan virkistyspäiviin ja pikkujouluihin 30 - 230 henkilölle. Huvila vuokrataan kerrallaan yksityiskäyttöön yhdelle ryhmälle. Ammattitaitoinen kokouspalvelu apuna kokousjärjestelyissä. Tutustu Villa Haikkoon

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma

Yhdistä kokoukseen hotelliyö ja illallinen

Varaa ryhmällesi majoitus Haikon kylpylä- tai kartanohotellista. Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille. Pohjoismaisen keittiön inspiroimat ja sesongin mukaan vaihtuvat illallismenut sisältävät makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.

Inspiroivia ja virkistäviä oheisohjelmia

Kokouspäivän oheen kannattaa tilata virkistäviä ohjelmia ja elämyksiä. Tauota pitkä päivä rentoutushetkellä tai kävelyllä merenrannalla. Palkitse tiimisi ja varaa kylpylähoitoja kokouksen lopuksi. Vai siirrytkö päiväkahville Kartanon salonkiin ja kerromme tarinoita Haikon Kartanosta.

Tutustu oheisohjelmiin