Kokousryhmä Villan parvekkeella

Merellinen kokous Villa Haikossa

Villa Haikon kokouksissa on yksityiskäytössä upea saaristolaishuvila meren rannalla, virkistävät kahvitarjoilut ja herkulliset kartanolounaat. Yhdistä kokoukseen hotelliyö, kartanoillallinen ja elämyksiä.

Voimassa 2022. Vähintään 20:lle. Hinnat sisältävät alv:n.

Kokous Villa Haikossa alk. 72 €/hlö/päivä
Hinta vaihtelee kokouksen osallistujamäärän, keston ja ajankohdan mukaan. Lisäksi illallinen ja majoitus.
  • Villa Haikko kokoustilana koko päiväksi, perustekniikka ja maksuton Wi-Fi.
  • Kokousisännän palvelut
  • Monipuoliset ja virkistävät kahvitarjoilut aamu- ja iltapäivään (kaksi kahvitaukoa / päivä). Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkusyötävää sekä raikkaita hedelmiä.
  • Päivän kokouslounas kartanoravintolassa, sisältäen maittavan alkuruoan ja pääruoan. Lounaskahvin ja pikkumakean voi nauttia Villa Haikossa TAI halutessasi tarjoilemme sen myös lounaan lopuksi kartanossa.
  • Ilmainen pysäköinti

 

Villa Haikossa nautitaan kokouksista omassa rauhassa, laadukkaista tarjoiluista ja ystävällisestä palvelusta.

Villa Haikko on Haikon Kartanon puistoalueella sijaitseva tilaushuvila, josta avoin näkymä merelle ja saaristoon. Alakerran salista kulku isolle ulkoterassille, yläkerran molemmissa kokoustiloissa tilavat omat parvekkeet.

Villa soveltuu erinomaisesti omassa rauhassa kokoustaville kick-off ja tuotelanseerauksiin, henkilökunnan virkistyspäiviin ja pikkujouluihin 20 - 230 henkilölle. Huvila vuokrataan kerrallaan yksityiskäyttöön yhdelle ryhmälle. Ammattitaitoinen kokouspalvelu apuna kokousjärjestelyissä. Tutustu Villa Haikkoon

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 0600 151 31 tai lähettämällä tiedot alla olevan linkin kautta (palvelemme arkisin 8:00-18:00).

Varaa kokous tai tapahtuma

Yhdistä kokoukseen hotelliyö ja illallinen

Varaa ryhmällesi majoitus Haikon kylpylä- tai kartanohotellista. Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille. Pohjoismaisen keittiön inspiroimat ja sesongin mukaan vaihtuvat illallismenut sisältävät makuja kauden parhaista raaka-aineista, kasvis- ja kalaruokailijoita unohtamatta.

Inspiroivia ja virkistäviä oheisohjelmia

Kokouspäivän oheen kannattaa tilata virkistäviä ohjelmia ja elämyksiä. Tauota pitkä päivä rentoutushetkellä tai kävelyllä merenrannalla. Palkitse tiimisi ja varaa kylpylähoitoja kokouksen lopuksi. Vai siirrytkö päiväkahville Kartanon salonkiin ja kerromme tarinoita Haikon Kartanosta.

Tutustu oheisohjelmiin