Pellinki, Haikon kokouskeskus kokoustila

Kokoustilat

Haikon monipuoliset kokoustilat Porvoossa tarjoavat upeat puitteet kokouksiin ja tapahtumiin jopa 400 henkilölle. Tutustu hotellimme kokoustiloihin ja ota yhteyttä. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat suunnittelussa ja toteutuksessa!

EF kokoustila Haikossa
Kokoustilat kongressikeskuksessa

Kylpylähotellissa sijaitsevassa kongressikeskuksessa löytyy laaja valikoima tiloja sekä pieniin kokouksiin että suuriin tilaisuuksiin jopa 400:lle. Kahvitauot joustavasti kokouskahviossa. Paljon ryhmätyötiloja ja kaunis kartanopuisto lähellä.

Tilaushuvila Villa Haikko

Villa Haikko on kartanopuistossa, meren rannalla sijaitseva upea saaristolaishuvila, joka tarjoaa omassa rauhassa kokoustaville hyvät puitteet. Villa Haikko sopii kokousten lisäksi kick-off ja tuotelanseerauksiin, sekä henkilökunnan virkistyspäiviin ja pikkujouluihin.

Villan parvekkeella kokousväkeä
Tupasaunat sohva
Kokoustilat rantasaunoilla

Vain askeleen päästä rantaviivasta viihtyisät rantasaunat takkatupineen rentoihin kokouksiin. Voit viettää yrityksesi työhyvinvointitapahtumat ja virkistyspäivät omassa rauhassaan kokoustaen ja saunoen. Terassilla ulkoporeallas, joka vuokrattavissa saunan yhteyteen.

Haikon Kartanon kokoustilat Porvoossa ovat helposti saavutettavissa myös Helsingistä päin tultaessa. Ajomatkaa Helsingistä tai lentokentältä on vain puoli tuntia. Moottoritiellä E18 olevat opastekyltit ohjaavat perille hotelliin. Haikossa on isot pysäköintialueet ja ilmainen pysäköinti.

Tutustu myös Haikon kokouspaketteihin

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma