Juhlat Villa Haikossa

Villa Haikko

Haikon Kartanon merenrantapuiston upea tilaushuvila Villa Haikko tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhliin, kokouksiin ja erilaisiin tapahtumiin läpi vuoden. Avoin merinäköala, sisustuksen raikkaat sävyt ja pilasterit tuovat mieleen tyylikkäät saaristolaishuvilat.

Villa vailla vertaa!

Villa on suunniteltu monitoimitilaksi. Kokousvälineistö on huomaamattomasti upotettu sisustukseen. Tekniikalla on käyttöä myös juhlissa - puheet kuuluvat ja valkokankaalla voidaan näyttää omaa ohjelmaa. Villa Haikossa on esiintymiskoroke, flyygeli ja iso tanssilattia.

Kokous- ja juhlahuvila Villa Haikko vuokrataan kerrallaan vain yhdelle ryhmälle ja lisäksi siellä järjestetään Haikon viihdeiltoja mm. viini-iltoja ja ohjelmallisia pikkujouluja.

Voit majoittua mukavasti Haikon kylpylä- ja kartanohotellin huoneissa.

Villa Haikko talvi
Villa Haikko kokouksiin, juhliin ja yritystapahtumiin

Villa soveltuu erinomaisesti omassa rauhassa kokoustaville,  kick-off ja tuotelanseerauksiin, henkilökunnan virkistyspäiviin ja pikkujouluihin.

Villa Haikon häät ja juhlat

Ihastuttava saaristolaishuvila, johon mahtuu suurempikin seurue juhlimaan häitä, merkkipäiviä ja sukujuhlia. Tilassa tanssilattia ja esiintymiskoroke.

Villa Haikko häät

Villa Haikon salit ja terassi

Alakerran Villa-saliin mahtuu juhlimaan jopa 230 vierasta ja kokoustilaksi sali voidaan rakentaa noin 100 osallistujalle. Alakerrasta aukeaa ovet Villan isolle terassille, jolta upea näkymä merelle ja saaristoon.

Villan yläkerrassa on kaksi kabinettia, joissa molemmissa on oma tilava parveke kauniilla meri- tai puistonäkymällä.

Aurinkoista palvelua ja herkullisia aterioita

Villa Haikon tunnelma irrottaa juhlasi arjesta. Haikon Kartanon keittiö on tunnettu herkuistaan ja pääset nauttimaan niistä myös Villassa.

pyydä tarjous kokoukseen tai tapahtumaan

Pyydä tarjous juhlaan