Haikon kongressikeskus

Yritystapahtumat

Haikossa löytyy monipuoliset mahdollisuudet elämyksellisen yritystapahtuman järjestämiseksi, olipa toiveena kansainvälinen huippukokous, messut, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Haikon kongressikeskus, kartano, tilaushuvila sekä merenrantapuisto tarjoavat elämykselliset puitteet tapahtumaan, joka varmasti muistetaan pitkään!

Yritystapahtumat ja yritysjuhlat jopa 400:lle

Vain reilun puolen tunnin matkan päässä Helsingistä ja lentokentältä, sijaitseva Hotelli Haikon Kartano tarjoaa kattavat puitteet erilaisiin yritystapahtumiin.

Haikon kongressikeskuksen ja tilaushuvila Villa Haikon tiloihin mahtuu usean sadan osallistujan vuosijuhlat, kokoukset ja kongressit sekä muut yritystapahtumat. Autojen lanseeraustilaisuudet ja eri tapahtuma-alan messut onnistuvat vaivattomasti kongressikeskuksen kokoustiloissa. Kartanon ravintolasaleissa tarjoilemme tasokkaat lounaat ja illalliset. Voit myös varata iltajuhlasi yksityiskäyttöön Villa Haikko tilaushuvilan meren rannalta.

Pienempiin rentoihin tapahtumiin suosittelemme viihtyisiä rantasaunoja, joista aukeaa upea näkymä merelle. Voit palkita tiimiäsi ja huomioida vuosimuistamisissa tarjoamalla kulinaristisia makunautintoja kartanoillallisilla ja viinitastingeissä.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat mielellään yritystapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa!

TUTUSTU juhlaTILOIHIN

 

Järjestä yritystapahtumat Porvoossa lähellä Helsinkiä

Porvoon keskusta sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Haikon Kartanosta sekä Helsinkiin ja lentokentälle on vain reilun puolen tunnin matka. Haikkoon on helppo tulla niin maitse kuin meriteitse. Omalla autolla tuleville löytyy reilusti ilmaista parkkitilaa!

Hotellilla on iso pysäköintialue, johon hotellin palveluita käyttävät asiakkaat voivat ilmaiseksi ja turvallisesti pysäköidä autonsa vierailunsa ajaksi. Käytössä on myös muutamia maksullisia sähköautojen latauspaikkoja kylpylähotellin pysäköintialueella. Katso ajo-ohjeet ja liikenneyhteydet

 

Varaa yritystapahtumaan hotellihuoneet

Yritysjuhlaan ja tapahtumaan löytyy hotellista majoitustilaa yhteensä jopa 400 vieraalle. Kartanohotelli tarjoaa tyylikkään ympäristön yöpymiseen yritystapahtumissa vaativallekin businessmatkustajalle. Kylpylähotellista löytyy viihtyisiä kahden hengen hotellihuoneita sekä tilavampia deluxe- ja sviittihuoneita, kun haluat palkita tai huomioida tärkeimpiä yritystapahtuman vieraitasi enemmän. Huonehintaan sisältyy aina runsas aamiainen, sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille. Tutustu huoneisiin

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja asiantuntijamme auttavat onnistuneen kokouksen ja tapahtuman toteuttamisessa Haikossa.

Varaa kokous tai tapahtuma