Hyppää pääsisältöön

Unohda arki ja rentoudu kylpylän uudistetuissa saunoissa ja elämyssuihkuissa. 

Haikon Kylpylän altaat ja elämyssuihkut

Kylpylän altaat ja saunat on suunniteltu hemmotteluun ja rentoutumiseen. Anna poreiden rentouttaa, kokeile kylmäkaivon tai kuuma-altaan virkistävää vettä! Saunapolulla koet perinteiset saunat sekä infrapunasaunan, aromisaunan ja höyrysaunan

Kylpylään vain ennakkovarauksesta - varaathan kylpyläkäyntiin ajan (kesto 1,5 h /hlö) ennen tuloa tai viimeistään saapuessasi hotelliin. Lue lisää kylpylän turvallista toimintatavoista.
Huom! Klo 18 jälkeen ikäraja 12 vuotta kylpylän altaille, saunoille ja Spa Loungeen 

Allasosasto sulkeutuu 15 min. ennen virallista sulkemisaikaa. Tutustu kylpylään ja katso aukioloajat tästä

Anna hemmottelevien hoitojemme tuoda sinulle uutta energiaa, mielihyvää ja pilkettä silmiin. Kylpylästä saat kaikkea kasvohoidoista tuoksuviin kylpyihin.

Lisätietoja:  Day Spa

Kylpylässä teemaviikonloppuja ja hoitotarjouksia

Järjestämme säännöllisesti hyvinvointiin ja virkistykseen sopivia ohjelmallisia viikonloppuja. Tutustu tarkemmin Haikon tapahtumakalenteriin, kun suunnittelet lomaasi. 

Tutustu hoitoihin  Katso saatavuus ja tee Online hoitovaraus

Uutta kylpylässä: Esteettiset hoidot

Haikon tarjoaa yhteistyökumppanin Aestheticsin kanssa uusimpaan teknologiaan perustuvaa esteettistä kauneudenhoitoa. Tarjolla mm. karvanpoistoa, laserhoitoja, tatuoinninpoistoa sekä HIFU- ja Cryolipo-hoidot sekä Pro White –valkaisumetodin hampaille. Lue lisää

Huippukylmä -120°C – extreme-elämys kylpylässä

Kokeile extreme-elämystä Haikon Huippukylmässä. Se virkistää, antaa hyvän unen, helpottaa stressioireita, nivel- ja lihaskipuja ja iho-ongelmia. Huippukylmä on hyytävän ihana ja erikoinen elämys, jota muistelet pitkään!