Hyppää pääsisältöön

Huom! AVAAMME JÄLLEEN KYLPYLÄN 5.6. klo 15.00 - Tervetuloa kylpylälomalle!  Lisätietoa Haikko tiedottaa.

 

Unohda arki ja rentoudu kylpylän uudistetuissa saunoissa ja elämyssuihkuissa. 

Kylpylän allasosaston aukioloajat

ma-la 14-20 | su suljettu

Allasosasto sulkeutuu 15 min. ennen virallista sulkemisaikaa.
Vinkki! lauantaisin on kylpylässä ruuhkaisinta klo 15-18 välillä. Suosittelemme muita aikoja altaalla viihtymiseen.

Huom! Asiakkaidemme toiveesta ikäraja kylpylän altaille, saunoille, kuntosalille ja Spa Loungeen on 12 vuotta klo 18 jälkeen.

Haikon Kylpylän altaat ja elämyssuihkut

Kylpylän altaat ja saunat on suunniteltu hemmotteluun ja rentoutumiseen. Anna poreiden rentouttaa, kokeile kylmäkaivon tai kuuma-altaan virkistävää vettä! Saunapolulla koet perinteiset saunat sekä infrapunasaunan, aromisaunan ja höyrysaunan

Anna hemmottelevien hoitojemme tuoda sinulle uutta energiaa, mielihyvää ja pilkettä silmiin. Kylpylästä saat kaikkea kasvohoidoista tuoksuviin kylpyihin.

Lisätietoja: Altaat ja saunat ja Day Spa

Kylpylässä teemaviikonloppuja ja hoitotarjouksia

Järjestämme säännöllisesti hyvinvointiin ja virkistykseen sopivia ohjelmallisia viikonloppuja. Tutustu tarkemmin Haikon tapahtumakalenteriin, kun suunnittelet lomaasi. 

Tutustu hoitoihin  Katso saatavuus ja tee Online hoitovaraus

Uutta kylpylässä: Esteettiset hoidot

Haikon tarjoaa yhteistyökumppanin Aestheticsin kanssa uusimpaan teknologiaan perustuvaa esteettistä kauneudenhoitoa. Tarjolla mm. karvanpoistoa, laserhoitoja, tatuoinninpoistoa sekä HIFU- ja Cryolipo-hoidot sekä Pro White –valkaisumetodin hampaille. Lue lisää

Huippukylmä -120°C – extreme-elämys kylpylässä

Kokeile extreme-elämystä Haikon Huippukylmässä. Se virkistää, antaa hyvän unen, helpottaa stressioireita, nivel- ja lihaskipuja ja iho-ongelmia. Huippukylmä on hyytävän ihana ja erikoinen elämys, jota muistelet pitkään!