Kasvohoito Relax Center Haikko

Kylpylähoidot

Varaa hemmottelevia hoitoja tai koe virkistävä -120°C pakkaselämys. Relax Center Haikon kattavasta valikoimasta saat kaikkea kaunistavista tai tehokkaista kasvohoidoista romanttisiin parihoitoihin ja -kylpyihin.

Relax Center Haikko, kauneushoitola Porvoossa

Suosittelemme varaamaan viikonlopun kauneus- ja kylpylähoidot mahdollisimman ajoissa. Tutustu saatavuuteen ja varaa hoidot suoraan online-hoitovaraamosta! Varatusta hoidosta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Käytämme mm. suomalaista Ekopharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Ekopharma pohjautuu suomalaisten marjojen ravintorikkauteen sekä parhaisiin luonnollisiin aktiiviaineisiin. Se on vastuullisesti tuotettua, hellää sinulle ja ympäristölle ystävällistä ammattitason ihon- ja hiustenhoitoa. Tervetuloa!

Katso vapaat hoitoajat ja varaa

Hoitovaraamon, hoito-osaston ja Spa Shop aukioloajat

MA-LA 10-18 | SU 10-14

Yhteystiedot löydät täältä.

Esteettiset hoidot - kauneutta ilman kirurgiaa

Yhteistyössä Aesthetics - Plastic surgery centerin kanssa esteettisiä anti-agehoitoja kuten esim. täyteainehoidot, laserhoidot, karvan- ja tatuointien poistot sekä kasvojen kohotusta ilman kirurgiaa. Lue lisää esteettisistä hoidoista

 

Fysioterapia Porvoossa

Voit tulla Haikon kylpylän porvoolaisille fysioterapeuteille joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Fysioterapia voi sisältää mm. huippukylmähoitoa, allasterapiaa tai kuntosaliharjoittelua.

Kysy lisätietoa: fysioterapeutti, PT, Michael Sundström
sähköpostitse michael.sundstrom@relaxcenter.fi tai puhelimitse ma-pe klo 9-17 p. 040 585 1675