Eva Huippukylmässä

Huippukylmä -120 astetta

Koe harvinainen extreme-elämys -120° pakkasessa! Haikon Kylpylän kylmähoito rentouttaa, hoitaa kipuja ja antaa hyvän yöunen!

PAKKASELÄMYS HAIKON CRYO-HOIDOSSA!

Huippukylmä (tai cryoterapia) virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin ja nopeuttaa palautumista liikuntasuoritusten jälkeen. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen rentoutuminen ja mielihyvän tunne.

Varaukset

Varaa huippukylmähoito

Ryhmävaraukset (väh. 3:lle):
ma-pe klo 9-17 fysioterapeutti, PT, Michael Sundström
puh. 040 585 1675 tai sähköpostitse michael.sundstrom@relaxcenter.fi

 

Miten huippukylmähoito tehdään?

Huippukylmähoito tapahtuu hoitohenkilökunnan valvonnassa -120-asteisessa kabiinissa eli kylmäkaapissa. Hoitoaika on 1-3 minuuttia ja kaapista pääsee ulos aiemmin halutessaan. Hoidossa käytetään omaa uima-asua ja kello sekä korut poistetaan hoidon ajaksi. Ihon ja hiusten tulee olla kuivat, joten varaathan hoidon ennen kylpyläkäyntiä! Tarjoamme käyttöösi villasukat, huopatossut ja lapaset.

Huippukylmä on ennen kaikkea extreme-elämys

Huippukylmä on hyvin siedettyä, mutta sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Jos Sinulla on sydänsairauksia, kylmäallergia tai hoitamaton korkea verenpaine, neuvottelethan ensin lääkärisi kanssa hoidon sopivuudesta.

Huippukylmä on luonnonmukainen apu erilaisiin terveysongelmiin

Huippukylmähoito sopii erityisesti henkilöille, jotka kärsivät erilaisista nivel- ja lihaskivuista. Myös unihäiriöistä, stressistä ja atooppisesta ihosta kärsivät saavat apua hoidosta. Hoito helpottaa nopeasti kiputiloja, edistää tulehdusten paranemista ja näin nopeuttaa kuntoutumista. Hoitoa voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden hoitojen kuten fysioterapian ohessa.

Arkiliikkujan täsmähoito

Kylmä on perinteinen koko kehon hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivunlievitykseen. Huippukylmä on suositeltava lisä aktiivisten liikkujien ja huippu-urheilijoiden harjoitteluun sekä urheiluvammojen hoitoon. Hoito parantaa hapenottokykyä ja nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen.

 

Huippukylmän hinnat 2024
RyhmäkokoMA-PE (hinta/hlö)LA-SU (hinta/hlö)
1-2 hlöä40 €45 €
3-8 hlöä35 €40 €
9-16 hlöä30 €35 €
17 hlöä tai yli25 €30 €


Hinnat sisältäen alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.