Frisbeegolf Haikossa

Vuokravälineet

Vuokraa pyörä ja tee retki idylliseen vanhaan Porvooseen. Vai lähdetkö tutustumaan lähisaaristoon meloen? Vietä mukava hetki pelaten frisbeegolfia, padelia ja muita puistopelejä Haikon upeassa merenrantapuistossa.

Haikon vuokravälineet v. 2023

Multigolf / Frisbeegolf

Haikon Kartanon puistossa on 9-väyläinen multigolf-rata. Multigolf on hauska laji, joka soveltuu kaikille. Multigolfissa voi pelata 1-3 eri lajia: jalkapallogolfia, puistogolfia ja/tai frisbeegolfia.

Pienet seurueet voivat suorittaa multigolfissa radan käyttämällä kaikkia kolmea pelivälinettä ja suorittamalla yhdeksän väylää läpi kullakin pelivälineellä. Kun taas isommille ryhmille valitaan ennakkoon yksi peliväline/ryhmä (katso ryhmäohjelmat).

Pelimaksu ja välineet vuokrataan kylpylähotellin vastaanotosta. Pelaaminen sallittu myös omilla välineillä ratamaksun maksaneille.

Ratamaksut sisältäen pelikortin

  • Kertamaksu 5 €/hlö sis. maks. 3 pelikierrosta
  • Sarjakortti 45 €/10 krt
  • Kausikortti 50 €/kortti (kausikortti on henkilökohtainen)

 

Välinevuokrat:

  • Golfmaila + tennispallo 5€
  • Jalkapallo 5€
  • Frisbee 5€
  • vuokravälineet palautetaan pelin jälkeen kylpylähotellin vastaanottoon.

 

Kartano Padel

Kartanopuistossa on Kartano Padel -ulkokenttä, jonka varaukset ja maksu tehdään Playtomic:in (mobiilisovellus) kautta. Kenttä käytössä loppukeväästä syksyyn. Kentän "Padel-kojusta" voit myös vuokrata mailoja ja ostaa palloja mobilepay'llä. Pysäköi autosi hotellin isolle parkkipaikalle ja jatka kävellen kartanolta mäkeä alaspäin johtavaa kävelytietä noin 200m. Kenttä sijaitsee kävelytien oikealla puolella ja Haikko-areenan vieressä (huom. pelikentän vieressä ei pysäköintimahdollisuutta). Kentän vuokrauksesta ja ylläpidosta vastaa Haikon yhteistyökumppanina Kartano Padel Oy.

Lisätietoa ja Padel-varaukset tästä

Padel pelihinnasto

  • Pelikenttä alk. 25 €/tunti
  • Vuokraus: Padel-maila 4 €/kpl
  • Myynti: pallotuubi (3 palloa) 8 €/tuubi


Polkupyörät

10 € / ½ päivää
15 € / koko pvä

Pyörien vuokraus kylpylähotellin vastaanotosta.

 

E-fatbikes, Kajakit, Venesafarit - Elämyspoukama

Haikosta vain noin 10 minuutin automatkan päässä sijaitsevalla Elämyspoukamalla myös välinevuokrausta.  Voit liikkua itsenäisesti vuokravälineillä tai liikkua ohjattuina turvallisesti oppaan johdolla.

Varaa aktiviteetti hyvissä ajoin suoraan Elämyspoukaman nettivaraamosta tai puhelimitse 040 734 037

 

 

Muut välineet ja vetäjä

Kävelysauvojen vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon: 
vuokra 5 € /2 h

Pelivälineet kuten mm. mölkyt, sulkapallo, koripallo, lentopallo 5 € /peliväline. Vuokraus ja palautus kylpylähotellin vastaanottoon.

Jos haluat Haikon vetäjän mukaan opastamaan, pyydä tarjous ohjatusta pelitunnista myyntipalvelusta.

 

Kokonniemen aktiviteetit ja vuokravälineet

Noin 4km päässä Haikosta sijaitseva Kokonniemi tarjoaa hauskanpitoa ulkona.

KEVÄT-KESÄ-SYKSY
Kokonniemi Seikkailupuistossa  taas riittää haastetta eritasoisille seikkailijoille puihin rakennetuilla radoilla, jotka nostattaa kävijät jopa 12 metriä ilmaan.
Kokonniemi bike park (alamäkipyöräily) tarjoaa laadukkaita, turvallisia ja hyvin hoidettuja reittejä aloittelijoille ja kokeneille kuskeille. Rinteiden välisistä metsistä löytyy hauskaa ja haastetta ajettavaa kaikille. Radat ovat merkittyjä vaikeusasteesta alkaen sinisestä ja päättyen mustaan. Lajiin pääsee helposti tutustumaan laadukkaiden alamäkipyörien ja varusteiden vuokraus palvelun avulla.
Lisätietoa Kokonniemen kesäaktiviteeteistä löydät täältä.

TALVISIN hiihto- ja lasketteluvälineitä vuokrattavissa Porvoon Kokonniemen liikuntakeskuksesta, jonka ympäristössä hyvät, valaistut hiihtoladut ja laskettelurinteet.
Lisätietoa talviaktiviteeteista tästä.