Kokousryhmä Kartanopuistossa

Ohjelmat ryhmille

Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat ja elämykset ryhmällesi! Uuden lajin testaamista, kisailua ja pelailua joukkueena tai jotain kivaa tekemistä yhdessä.

nainen salongin ovissa
Tarinat & Taidehetket

Mielenkiintoiset historiikit ja tarinat Kartanosta ja Albert Edelfeltistä ryhmille. Edelfelt ateljeemuseo avoinna kesäaikaan myös yksittäisille taiteesta kiinnostuneille vierailijoille.

Joogaa puistossa
Hyvää oloa & Rentoutusta

Säkkituolirentoutus, skumppajooga tai puistojooga. Haikosta löytyy hyviä vaihtoehtoja kehon ja mielen hyvinvointiin sisällä ja ulkona.

Ulkoilua Haikossa
Sportti ja ulkoilu

Oheisohjelmista löydät ohjattuja aktiviteetteja kartanopuistossa ja yhdessä luontoliikkumista lähimaastossa.

Haikon oheisohjelmat
Pelit & Teambuilding

Kivaa leikkimielistä kisailua ja yhteishenkeä kohottavaa tekemistä. Varaa ryhmällesi frisbeegolf tai rennot kisat puistossa (tai sisätiloissa). Hyvä vaihtoehto, kun haluat vahvistaa tiimihenkeä.

Kajakit Sup Haikko
Meriaktiviteetit & Saunat

Haikon kartanopuistossa on puoli kilometriä rantaviivaa! Lähde suppailu- tai kajakkiretkelle tai tilaa oma saaristoristeily. Päivän päätteeksi varaa upea rantasauna.

Kivaa tekemistä ryhmille - tutustu Haikon oheisohjelmiin!

Tule Haikon Kartanoon tiimisi kanssa inspiroivan ja virkistävän päivän viettoon! Yhdessä vietetty aika lähentää tiimiä ja luo hauskoja muistoja, elämyksiä, joiden voimalla jaksaa taas arjen kiireiden keskellä.

Ryhmäohjelmat toteutetaan turvallisesti pienryhmissä turvavälit ja hygienia huomioiden. Haikossa hyvät mahdollisuudet myös omatoimisiin sporttihetkiin luonnossa ja sisäliikuntatiloissa.

Autamme myös juhlateemaan sopivan ohjelman ja esiintyjän löytämisessä.

Pyydä tarjous kokoukseen tai tapahtumaan

 

Valitse ryhmällesi sopivin aktiviteetti!

Kaikki Haikon ryhmäohjelmat löydät alla olevasta listasta. Asiakaspalvelumme kertoo lisää ja auttaa valitsemaan ryhmällesi päiväänne sopivimman .

 kaikki haikon RYHMÄohjelmat ja hinnat (PDF)

 

Frisbeegolf Haikossa
Omatoimiset pelit ja sporttihetket

Pienet ryhmät voivat halutessaan sportata omatoimisestikin - anna vapaus valita mieluisa tekeminen! Lähdetkö pyöräilemään, pelaamaan frisbeegolfia tai padelia ulkopelikentälle vai osallistutko hotellin liikuntatunnille? Kesällä uimarannallamme vuokrattavana fat biket, kajakkeja ja sup-lautoja.

Remote video URL