Kokousryhmä Kartanopuistossa

Ohjelmat ryhmille

Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat ja elämykset ryhmällesi! Uuden lajin testaamista, kisailua ja pelailua joukkueena tai jotain kivaa tekemistä yhdessä.

Kivaa tekemistä ryhmille - tutustu Haikon oheisohjelmiin!

Tule Haikon Kartanoon tiimisi kanssa inspiroivan ja virkistävän päivän viettoon! Yhdessä vietetty aika lähentää tiimiä ja luo hauskoja muistoja, elämyksiä, joiden voimalla jaksaa taas arjen kiireiden keskellä.

Ryhmäohjelmat toteutetaan turvallisesti pienryhmissä turvavälit ja hygienia huomioiden. Haikossa hyvät mahdollisuudet myös omatoimisiin sporttihetkiin luonnossa ja sisäliikuntatiloissa.

Autamme myös juhlateemaan sopivan ohjelman ja esiintyjän löytämisessä.

Pyydä tarjous kokoukseen tai tapahtumaan

 

Valitse ryhmällesi sopivin aktiviteetti!

Kaikki Haikon ryhmäohjelmat löydät alla olevasta listasta. Asiakaspalvelumme kertoo lisää ja auttaa valitsemaan ryhmällesi päiväänne sopivimman .

 kaikki haikon RYHMÄohjelmat ja hinnat (PDF)

 

Frisbeegolf Haikossa
Omatoimiset pelit ja sporttihetket

Pienet ryhmät voivat halutessaan sportata omatoimisestikin - anna vapaus valita mieluisa tekeminen! Lähdetkö pyöräilemään, pelaamaan frisbeegolfia tai padelia ulkopelikentälle vai osallistutko hotellin liikuntatunnille? Kesällä uimarannallamme vuokrattavana fat biket, kajakkeja ja sup-lautoja.

Remote video URL