Kokousryhmä Kartanopuistossa

Ohjelmat ryhmille

Valitse monipuolisesta valikoimastamme sopivat oheisohjelmat ja elämykset ryhmällesi! Uuden lajin testaamista, kisailua ja pelailua joukkueena tai jotain kivaa tekemistä yhdessä.

Kivaa tekemistä ryhmille - tutustu Haikon oheisohjelmiin!

Tule Haikon Kartanoon tiimisi kanssa inspiroivan ja virkistävän päivän viettoon! Yhdessä vietetty aika lähentää tiimiä ja luo hauskoja muistoja, elämyksiä, joiden voimalla jaksaa taas arjen kiireiden keskellä.

Ryhmäohjelmat toteutetaan turvallisesti pienryhmissä turvavälit ja hygienia huomioiden. Haikossa hyvät mahdollisuudet myös omatoimisiin sporttihetkiin luonnossa ja sisäliikuntatiloissa.

Autamme myös juhlateemaan sopivan ohjelman ja esiintyjän löytämisessä.

Pyydä tarjous kokoukseen tai tapahtumaan

 

Joogaa Haikossa
Sportti & Ulkoilu

Oheisohjelmista löydät paljon ohjattuja aktiviteetteja kartanopuistossa ja lähiluonnossa: ohjattua luontoliikkumista, puistofit  tai kahvihetki laavulla.

Hyvää oloa & rentoutusta

Säkkituolirentoutus, skumppa- tai metsäjooga. Haikosta löytyy hyviä vaihtoehtoja kehon ja mielen hyvinvointiin ulkona ja sisällä.

Joogaa puistossa
jumppa haikko
Kunnon testaus

Kunnon testausta mm. Inbody kehonkoostumusmittaus tai Ergometritesti. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen PT-ohjaukseen.

Tasting & Kokkikoulut

Valitse tästä makuaisteja hivelevät oheisohjelmat esimerkiksi Kartanon viini-illat, viinitasting tai kokkikoulu!

Punaviiniä Haikon Kartanossa
Kivaa tekemistä Haikossa
Pelit & Teambuilding

Kivaa leikkimielistä kisailua ja yhteishenkeä kohottavaa toimintaa yrityksille ja muille ryhmille. Varaa ryhmällesi frisbeegolf tai ja rennot kisat Kartanon puistossa (tai sisätiloissa säästä riippuen). Hyvä vaihtoehto, jos haluat vahvistaa tiimihenkeä.

Meriaktiviteetit & Rantasaunat

Haikon kartanopuistossa on puoli kilometria rantaviivaa. Suppailu tai kajakkiretki lähtee Haikon hiekkarannalta tai voit varata meriretken ryhmällesi. Päivän päätteeksi ryhmällle voi varata upean rantasaunan.

Meriaktiviteetit Haikossa
Keltainen salonki
Tarinat & Taidehetket

Mielenkiintoiset historiikit ja tarinat Kartanosta ja Albert Edelfeltistä ryhmille. Edelfelt ateljeemuseo avoinna kesäaikaan myös yksittäisille taiteesta kiinnostuneille vierailijoille. Valitse esimerkiksi suosittu "Elämää Haikossa kartanonrouva Emilie von Etterin kertomana".

Hyvinvointiluennot

Valitse ryhmällesi sopiva luento! Esimerkiksi liikuntaan, istumatyöläisen hyvinvointiin tai Mindfullnessiin keskittyvät luentomme ovat suosittuja.

Hyvinvointiluento

Valitse ryhmällesi sopivin aktiviteetti!

Suuren ryhmän voit jakaa myös useampaan aktiviteettin esimerkiksi reippaamman liikunta-aktiviteetin rinnalle voi vaihtoehdoksi valita säkkituolirentoutuksen, hieronnan tai rentoutumista allasosastolla.

Polttareihin suosittelemme esimerkiksi suosittua skumppajoogaa.

 kaikki haikon oheisohjelmat (PDF)

Remote video URL