Haikon oheisohjelmat

Virkistyspäivät ja työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Haikosta löytyy inspiroivat ohjelmat ja elämykset sekä tilat yritysten virkistys- ja hyvinvointipäiviin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva ja toimiva kokonaisuus tilaisuuteenne.

Hyvinvointi virkistää ja yhdistää

Pidä huolta tiimisi jaksamisesta! Työntekijöiden viihtyminen ja työmotivaatio ovat nousseet keskeisiksi tekijöiksi menestyvien yritysten strategioissa. Liikunta  kuuluu keskeisenä osana terveyttä edistävään toimintaan ja yhdessä tekeminen lisää yhteenkuuluvuutta. Panostaminen työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa!

Autamme työyhteisöäsi löytämään avaimia arjen jaksamiseen.

Virkistyspäivä voi sisältää sporttia kartanopuistossa ja saunomista, joogaa ja tietoiskuja, yhdessä kisailua ja illallista. Halutessasi voit vaikka syödä välipalan puistossa merimaisemaa katsellen tai viettää kahvihetken historiallisessa kartanomiljöössämme. Jokainen näistä on mukavia elämyksiä; tiimiä yhdistäviä, rentouttavia ja luovat parhaimmillaan ikimuistoisia yhteisiä hetkiä.

Tutustu hyvinvointipäiväämme ja oheisohjelmiin

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä ryhmällesi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Kerro toiveesi ja autamme toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden Haikossa.

Varaa virkistyspäivä

Remote video URL