Haikon kartanoravintola

Ravintolat

Haikossa saat aina ruokaa kauden parhaista aineksista 

Haikon Kartanon ravintoloissa Porvoossa pääset aina nauttimaan herkullisista elämyksistä aamusta iltaan. Aito, sydämellinen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Sesongin mukaiset raaka-aineet, riista ja paikallisen kalastajan villikala muodostavat pohjan herkullisille menuillemme. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita. 

Varaa pöytä Kartanoravintolaan

Haikon kartanoravintola
Kartanoravintola

Kartanoravintolamme on yhtä kuin tarinansa. Ylpeästi perinteitään esittelevä, klassinen ja hienostunut, sekä ainutlaatuisesta miljööstä inspiroitunut. 

Ainutlaatuisessa päärakennuksessa on tarjolla uudistunut kartanoaamiainen ja historialliset ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin.

Haikko Bistro & Cafe

Kylpylähotellissa palvelee Haikko Bistro, mutkaton kohtauspaikka ruokailuun ja kahvitteluun.

Spa Bistro hampurilainen
Haikon kartano baarit
Baarit

Nauti lasillinen kuohuvaa kylpyläloman ja juhlan kunniaksi tai kokouspäivän päätteeksi jossain Haikon baareista: Kylpylähotellin aulassa Lobby bar, Kartanossa Bollinger Bar ja Kellari & Pub. Kesäkaudella voit nauttia ravintolapalveluista myös ulkona: Kartanon terassi ja Lobby barin kattoterassi ovat käytössäsi.

Tilausravintola Villa Haikko

Merenrantahuvila Villa Haikossa järjestetty monet ikimuistoiset häät ja juhlat sekä korkeatasoiset kokoukset.

Villa Haikko kesällä