Hyppää pääsisältöön

Kartanorakennuksen upeat ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin. Kylpylähotellissa altaiden läheisyydessä toimii viihtyisä Spa Bistro.

Rennompaan seurusteluun löytyy Haikosta useampia baareja, joissa voit nauttia lasilliset kuohuvaa tai jatkaa iltaa illallisen jälkeen.

Haluamme taata turvallisen ravintolaelämyksen, tutustu ravintoloidemme uusiin toimintatapoihimme.

Huom! Aukioloaikojen muutokset mahdollisia asiakasmäärien ja vallitsevien määräysten mukaan. Tarkista aina ennen hotelliin tuloasi viime hetken tiedot aukioloajoista.

 

Spa Bistro avoinna

MA-PE 14-21 | LA 12-21 | SU 14-20
10.8. alkaen MA-LA 10-21 | SU 14-20 (huom. 16.8. kiinni)

Ruokatilaukset viimeistään 1 h ennen sulkemisaikaa. Ei pöytävarauksia. Sunnuntaisin tarjolla supistettu lista (päivän keittoa, bistro buffet ja kahvilatuotteita). Katso Bistro menu

Kartanoravintola avoinna

Avoinna 16.8. asti: MA-PE 15-24 | LA 13-24 | SU 15-24
Lounaat 17.8. alkaen: MA ei lounastarjoilua | TI-PE 11.30-13 | LA 13-16 a la carte | SU 6.9. alkaen brunssi 12.30-14.00
Iltaisin a la carte 17.8. alkaen: MA-LA 17-24  | SU suljettu

Ruokatilaukset klo 21.30 menn., la klo 22 menn. Sunnuntaibrunssille alkaen klo 12.30. Teethän pöytävarauksen etukäteen netistä.

Tutustu a la carte

Kartanon terassi 

MA-SU 8-24

Terassilistan salaattiannoksia saatavilla klo 15-17, a la carte alk. klo 17 & la alk. klo 13. Säävaraus.

Varaa PÖYTÄ KARTANORAVINTOLAAN

Hotellivieraiden aamiainen

Katso aamiaisajat ja tarjoilupaikka tästä

 

Baarit & Pub avoinna

Kylpylähotellin LOBBY BAR (aulabaari) MA-SU 9-01.30, voit nauttia juomasi myös kattoterassilla

Kylpylän SPA LOUNGE (altaiden lähellä) MA-PE 14-21 | LA 12-21 | SU 14-20

Kartanon BOLLINGER-BAARI MA-SU 9-23, voit nauttia juomasi myös Kartanon terassilla

Kartanon KELLARI & PUB 12.8. asti MA-SU suljettu | 13.8.alkaen TO-LA 20-02, SU-KE suljettu

Huom! Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin. 

 

Esimerkkejä ravintoloiden tarjonnasta

Haikon ravintolat: Kartanoravintola & terassi sekä Kylpylän Spa Bistro

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Ravintolat käyttävät aina vuodenaikojen parhaita raaka-aineita. Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Kartanon ravintolasaleissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanosalit sijaitsevat historiallisessa Haikon kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Kartanoravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien historiikkikahvit.

Kylpylähotellin Spa Bistro on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

Ravintolaetuja Stockmannin kanta-asiakkaille

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme.

Haikon ravintoloiden Oiva-raportit löydät täältä

Ravintolakaupunki Porvoo

Porvoo on suoranainen kulinaristin unelma ja viesti kaupungin laadukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta on kiirinyt laajalle. Haikon Kartanon ravintolan herkullinen Nordic Kitchen -tyyppinen ruoka on kivunnut korkealle asiakkaiden ravintola-arvosteluissa. Haikon Kartanon ravintola on saanut useana vuonna Tripadvisorin "Erinomainen kohde" -kunniamaininnan. Kiitosta tulee myös siitä, että kartanoravintola ja Spa Bistro palvelevat asiakkaita viikon jokaisena päivänä vuoden ympäri.