Hyppää pääsisältöön

HUOM! Avaamme kartanoravintolan ja Spa Bistron taas 5.6.2020 klo 15.

Kartanorakennuksen upeat ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin. Kylpylähotellissa altaiden läheisyydessä toimii viihtyisä Spa Bistro.

Rennompaan seurusteluun löytyy Haikosta useampia baareja, joissa voit nauttia lasilliset kuohuvaa tai jatkaa iltaa illallisen jälkeen.

 

Viranomaismääräyksistä johtuen alkoholijuomien anniskelu loppuu klo 22 ja ravintolat menevät kiinni klo 23. Haluamme taata turvallisen ravintolaelämyksen, tutustu uusiin toimintatapoihimme. A la carte ja bistro-listan annokset voi 5.6. alkaen tilata myös take away -annoksina ja nauttia aterian omassa huoneessa.

Huom! Aukioloaikojen muutokset ovat mahdollisia. Avaamme ravintoloitamme enemmän ja tarkennamme aikoja kesän aikana asiakasmäärien mukaan.

 

Spa Bistro avoinna

MA-TO 14.00-20.00 | PE-LA 14.00-21.00

Ruokatilaukset viimeistään 1 h ennen sulkemisaikaa. Ei pöytävarauksia.

Katso Bistro menu

Kartanoravintola avoinna

PE-LA 15.00-23.00
SU-TO suljettuna, 1.7. alk. su-to ajat myöh. asiakasmäärän mukaan

Ruokatilaukset alkaen klo 17.45 ja viimeistään klo 21 mennessä. Pöytävaraukset kartanoravintolaan ennakkoon. Tutustu a la carte

Varaa PÖYTÄ KARTANORAVINTOLAAN

Hotellivieraiden aamiainen

Kartanossa majoittuville tarjoillaan aamiainen kartanoravintolassa, kylpylähotellissa yöpyville aamiainen kylpylähotellista, tutustu aamiaiseen

 

Baarit & Pub avoinna

 

Kylpylähotellin Lobby Bar (aulabaari)

MA-SU 9.00-23.00

Kylpylähotellin Spa Lounge (altaiden lähellä)

MA-LA 14.00-20.00

Kartanon Bollinger-baari

PE 15.00-22.00  | LA 8.00-23.00

 Kartanon Kellari & Pub

MA-SU suljettu toistaiseksi (avoinna privat ryhmille)

 

Aukioloaikojen muutokset ovat mahdollisia.

 

Esimerkkejä ravintoloiden tarjonnasta

Haikon ravintolat: Kartanoravintola & terassi sekä Kylpylän Spa Bistro

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Ravintolat käyttävät aina vuodenaikojen parhaita raaka-aineita. Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Kartanon ravintolasaleissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanosalit sijaitsevat historiallisessa Haikon kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Kartanoravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien historiikkikahvit.

Kylpylähotellin Spa Bistro on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

Ravintolaetuja Stockmannin kanta-asiakkaille

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme.

Haikon ravintoloiden Oiva-raportit löydät täältä

Ravintolakaupunki Porvoo

Porvoo on suoranainen kulinaristin unelma ja viesti kaupungin laadukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta on kiirinyt laajalle. Haikon Kartanon ravintolan herkullinen Nordic Kitchen -tyyppinen ruoka on kivunnut korkealle asiakkaiden ravintola-arvosteluissa. Haikon Kartanon ravintola on saanut useana vuonna Tripadvisorin "Erinomainen kohde" -kunniamaininnan. Kiitosta tulee myös siitä, että kartanoravintola ja Spa Bistro palvelevat asiakkaita viikon jokaisena päivänä vuoden ympäri.