Hyppää pääsisältöön

Kartanon upeat ravintolasalit sopivat tunnelmallisiin illallisiin. Kylpylähotellissa altaiden läheisyydessä toimii viihtyisä Spa Bistro.

Haluamme taata turvallisen ravintolaelämyksen, tutustu toimintatapoihimme.

 

Kartanoravintola 

MA-TO 12.30-23  | PE-LA 12.30-24 A la carte  | SU 12.30-15.30 Kartanon brunssi

VARAA PÖYTÄ KARTANOON

Pöytävaraukset ennakkoon suoraan netistä. Ruokatilaukset samana päivänä 1,5 tuntia ennen sulkemisaikaa. Päivän lounas ryhmille vain ennakkotilauksesta.

Poikkeukset aukioloissa:
su 14.11. isänpäivälounas (ei sunnuntaibrunssia), su 5.12. 12.30-15.30 Kartanon sunnuntaibrunssi, 16-23 A la carte, ma 6.12. 12.30-15.30 Itsenäisyyspäivän brunssi (ei A la cartea), pe-su 24.-26.12. joulupuhien menut (ei la cartea eikä sunnuntaibrunssia)

Lisätietoa hotelliaamiaisesta

 

Spa Bistro kylpylähotellissa

TI-TO 15-21 | PE 11-22 | LA 13-22 | SU 15-21

Ruokatilaukset samana päivänä 1 tunti ennen sulkemisaikaa. Ei pöytävarauksia 
Katso Bistro menu

Kylpylän SPA LOUNGE

Kylpylähotellissa, altaiden ja Spa Bistron läheisyydessä. Osta täältä virkistävät juomat kylpyläkäyntisi yhteydessä. Avoinna Spa Bistron aukioloaikoina, ks. edellä.

 

Kylpylähotellin LOBBY BAR 

MA-SU 24h

Aulabaari vastaanotossa. Vastaanotto palvelee 24h ja voit ostaa mukaan läpi vuorokauden kahvia, virvokkeita, snacks, sandwich, ym. Alkoholijuomien anniskelu tapahtuu olemassaolevien ravintolarajoitusten puitteissa.

Kartanon BOLLINGER-BAARI 

MA 15-23 | TI-LA 08-23 | SU 08-15

Voit nauttia Bollinger-baarista ostetut juomat kartanon saleissa, terassilla tai hotellihuoneessa.

Kartanon KELLARI & PUB 

PE-LA 20-01 (muina aikoina varattavissa yksityistilaisuuksiin)
Alkoholijuomien anniskelu tapahtuu olemassaolevien ravintolarajoitusten puitteissa.

Huom! Pidätämme oikeuden aukioloaikojen muutoksiin. 

Haikon ravintolat: Kartanoravintola & terassi sekä Kylpylän Spa Bistro

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu skandinaaviseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Sesongin mukaiset raaka-aineet, riista ja paikallisen kalastajan villikala muodostavat pohjan herkullisille menuillemme. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Huomaavainen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Kartanon ravintolasaleissa kohtaat tsaarinajan tunnelmaa ja kauniita kattauksia, antiikkia ja perinteitä. Kartanosalit sijaitsevat historiallisessa Haikon kartanorakennuksessa ja kesäisin on iso terassi kauniilla puistonäkymällä. Kartanoravintolassa on herkullisia pöytiin tarjoiltavia annoksia klassiseen kartanotyyliin. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, lounas ja illallinen sekä ryhmien historiikkikahvit.

Kylpylähotellin Spa Bistro on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

Ravintolaetuja Stockmannin kanta-asiakkaille

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme.

Haikon ravintoloiden Oiva-raportit löydät täältä

Ravintolakaupunki Porvoo

Porvoo on suoranainen kulinaristin unelma ja viesti kaupungin laadukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta on kiirinyt laajalle. Haikon Kartanon ravintolan herkullinen Nordic Kitchen -tyyppinen ruoka on kivunnut korkealle asiakkaiden ravintola-arvosteluissa. Haikon Kartanon ravintola on saanut useana vuonna Tripadvisorin "Erinomainen kohde" -kunniamaininnan. Kiitosta tulee paljon myös annosten koosta - Haikon a la carte -annos on kauniisti lautasella esillä ja siitä myös saa vatsansa täyteen.