Romanov-sali

Ravintolat

Haikon Kartanon ravintoloissa Porvoossa pääset aina nauttimaan herkullisista elämyksistä aamusta iltaan. Aito, sydämellinen palvelu ja Haikon viinitiimin valitsemat hyvät viinit täydentävät nautinnon.

Äitienpäivänä, vappuna, jouluna ym. juhlapyhinä Kartanossa tarjolla erikoismenut ja runsaat buffetpöydät. Katso juhlapyhät täältä.

Varaa pöytä Kartanoravintolaan

Haikossa saat aina ruokaa kauden parhaista aineksista

Haikon Kartanon ruokafilosofia perustuu pohjoismaiseen keittiöön, suomalaisiin raaka-aineisiin sekä läheltä tulevaan ruokaan. Sesongin mukaiset raaka-aineet, riista ja paikallisen kalastajan villikala muodostavat pohjan herkullisille menuillemme. Kestävän kehityksen mukainen ja lähiruoan käyttäminen on keittiömme peruspilareita.

Tarjoamme ravintolassa sekä koko vuoden voimassa olevia että kausiluonteisia vaihtuvia etuja menuista ja viinilistaltamme.

KATSO ajankohtaiset ravintolatarjoukset ja juhlapyhät

 

Haikon ravintolat: Kartanoravintola & terassi sekä Haikko Bistro & Cafe

Kartanon ravintolasalit sijaitsevat historiallisessa päärakennuksessa ja kesäisin on avoinna myös iso kartanoterassi kauniilla puistonäkymällä. Täällä tarjoillaan hotellivieraiden aamiainen, kokouslounaat, illalliset sekä ryhmien historiikkikahvit.

Kylpylähotellin Haikko Bistro & Cafe on rento kahvi- ja ruokailupaikka ja tarjoaa mutkatonta, helppoa syötävää hotellivieraille ja kylpylävieraille.

 RAVINTOLOIDEN MENUT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

Villa Haikko - suosittu tilaushuvila juhliin ja tilaisuuksiin

Meren rannalla sijaitseva Villa Haikko tilaushuvila tarjoaa upeat, ainutlaatuiset puitteet yksityisjuhliin ja tapahtumiin ryhmille. Tutustu Villa Haikkoon

 

Ravintolakaupunki Porvoo

Porvoo on suoranainen kulinaristin unelma ja viesti kaupungin laadukkaasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta on kiirinyt laajalle. Haikon Kartanon ravintolan herkullinen pohjoismainen ruoka on kivunnut korkealle asiakkaiden ravintola-arvosteluissa. Haikon Kartanon ravintola on saanut useana vuonna Tripadvisorin "Erinomainen kohde" -kunniamaininnan. Kiitosta tulee paljon myös annosten koosta - Haikon a la carte -annos on kauniisti lautasella esillä ja siitä myös saa vatsansa täyteen.

Kartanoravintolan aukioloajat

MA-TO 17-23 a la carte | PE 17-24 a la carte | LA 12.30-24 a la carte | SU brunssi 12.30-15.30 (ei a la carte). Lisäksi päivän lounas ma-pe 11.30-13.30.

Ruokatilaukset illalla viimeistään klo 21.15. Varaa pöytä aina etukäteen, pöytävaraukset tästä. Virvokkeita ja kahvia saatavissa koko päivän. Avoinna ryhmille tilauksen mukaan.

Haikko Bistro & Cafe aukioloajat (keittiö auki)
Spa Lounge

MA-TO 15-21 (15-20) | PE-LA 12-22 (14-21) | SU 15-21 (15-20)

Huom. poikkeukset:
- suljettuna maanantaisin 2.-16.10., 30.10.