Kuohuviiniä Spa Loungessa

Baarit

Nauti lasillinen kuohuvaa kylpyläloman ja juhlan kunniaksi tai kokouspäivän päätteeksi! Kesäkaudella voit nauttia ravintolapalveluista ulkona: Kartanon terassi, Bistron terassi ja Lobby barin kattoterassi ovat käytössäsi.

Bollinger Bar Haikossa
Kartanon Bollinger-baari

Bollinger-baari sijaitsee Kartanon vastaanoton vieressä. Samppanjan lisäksi tarjolla mm. cocktaileja, konjakkia, viiniä, mocktaileja ja erikoiskahvijuomia. Voit nauttia juomasi myös Kartanon loungessa tai Keltaisen salongin historiallisessa tunnelmassa.

Kartanon Kellari & Pub

Kartanorakennuksen kivijalassa sijaitseva Kartanon Kellari & Pub edustaa Haikon miljööseen mainiosti sopivaa perinteistä brittiläistyylistä olohuonetta, jonka intiimistä tunnelmasta voivat nauttia niin lähiseudun asukkaat kuin kokous- ja hotellivieraat.

Baari Mojito kellaripubissa
Haikon Lobby Bar
Kylpylän Lobby Bar

Lobby baarin löydät kylpylähotellin vastaanoton yhteydestä ja se palvelee aamusta iltaan joka päivä. Lobby Barissa on hyvä valikoima oluita, kuohuvaa, viiniä, kahvia, snackejä ja erilaisia virvokejuomia.

Spa Lounge

Spa Lounge sijaitsee kylpylän allasosaston ja saunojen vieressä kylpylähotellissa. Tästä voit ostaa saunajuomat mukaasi tai nauttia virkistävät juomat kylpytakissa Spa Loungen rauhallisessa tunnelmassa.

Spa Lounge Haikossa

Kartanon Bollinger Bar aukioloajat

MA-TO 14-23  | PE-LA 8-24 | SU 8-16

Kylpylähotellin Lobby Bar aukioloajat

MA-SU 24h Aulabaari vastaanotossa

Haikko Bistro & Cafe aukioloajat (keittiö auki)
Spa Lounge

MA-TO 15-21 (15-20) | PE-LA 12-22 (14-21) | SU 15-21 (15-20)

Huom. poikkeukset:
- suljettuna maanantaisin 2.-16.10., 30.10.