jälkiruoka-annoskuppi Haikon Kartanossa

Ravintolatarjoukset

Ajankohtaiset ja vaihtuvat ravintolatarjoukset ja -tapahtumat löydät tältä sivulta. Haikon ravintoloissa herkutellaan vuodenaikojen mukaan. Tervetuloa nauttimaan kauden parhaista makuelämyksistä ja aidosta,  sydämellisestä palvelusta Haikon Kartanoon!

Ajankohtaiset ravintolatarjoukset

Herkuttelua Haikon Kartanon ravintoloissa

Kartanoravintola sijaitsee Haikon Kartanon historiallisessa päärakennuksessa ja siellä päivittäin tarjolla runsas hotelliaamiainen, lounaat ja illalliset. Suosittelemme Kartanon lounaille ja illallisille pöydän ennakkoon varaamista. Kylpylähotellista löytyy viihtyisä Haikko Bistro & Cafe rennompaan ruokailuun ja kahvitteluun, jossa palvelemme ilman pöytävarauksia.

 Lue lisää kartanoravintolastast

 

Tervetuloa maistamaan Haikon keittiömestareiden sesonkien ja juhlapyhien herkkuja

Keittiömestarimme ovat suunnitelleet eri vuoden aikojen parhaista antimista herkullisia kausimenuita ja juhlapyhien upeita menukokonaisuuksia.

Alkuvuodesta herkutellaan kartanon keittiön tattariblineistä ja talvimenuista. Haikon Kartanon äitienpäivä- ja isänpäivälounaat täyttyvät usein jo viikkoja aikaisemmin - äidille ja isälle halutaan tarjota vain kaikkein parasta! Kartanon vappubrunssille iloiset seurueet kokoontuvat juhlistamaan kevättä.

Joululounailla ja joulupyhinä Kartanossa tarjolla perinteisiä jouluherkkuja runsaista buffetpöydistä, unohtamatta suussa sulavia jouluisia jälkiruokia. Juhannusaattona ja uudenvuodenaattona juhlitaan ja syödään tyylikkäästi pöytiintarjoiltavia usean ruokalajin kartanoillallisia.

Tutustu Haikon sesonkeihin ja juhlapyhiin