Haikon Kartano edestä

Saapumisohjeet

Miten tulla Haikkoon?

Osoite: Haikkoontie 114, 06400 Porvoo


Omalla autolla Haikkoon

Hotellilla on suuri parkkipaikka, joka on maksuton hotelli- ja ravintolavieraillemme. Haikon Kartanon uudet sähköautojen maksulliset latauspaikat ovat nyt myös käytössä! Aktiivisena kestävän kehityksen edelläkävijänä hotelli Haikon Kartano on lisännyt latauspaikkojensa lukumäärää.

Syötä lähtöosoitteesi ja saat ajo-ohjeet suoraan Haikkoon tästä.

Perille Haikkoon löydät helposti seuraamalla Haikon Kartanon opastekylttejä, jotka ohjaavat lähimoottoritieltä (E18) lähtien hotellille asti.

SÄHKÖAUTON LATAUS

 • Kylpylähotellin pysäköintialueella on kahdeksan maksullista sähköauton latauspistettä. Latauspaikkaa ei voi varata etukäteen.
 • Haikon Kartano ja Porvoon Energia tarjoavat autollesi Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekosähköä. Haikossa lataus maksaa kilowattitunnilta 0,35 € + 0,10 € tunnilta. Tuntiveloitus 0,10 € jatkuu niin kauan kuin auto on kytkettynä latauspisteeseen.
 • Käyttäjän tunnistautuminen tapahtuu Virta Global’in tai useilla yleisimmillä lataus-appeilla (esim. Fortum). Latausjohdon liittämisen jälkeen latauspiste varmentaa latauspiirin kunnon ja turvallisuuden, ja aloittaa latauksen 22 kW:n teholla.
 • Toivomme asiakkailtamme huomaavaisuutta, että he siirtäisivät autonsa pois latauspaikalta heti kun lataus on valmis.

 

Pyörällä Haikkoon

Mikäli tulet omalla pyörällä Haikon Kartanoon, kylpylähotellin edessä on ulkopyörätelineitä ja kylpylähotellin sisältä löytyy myös lukollinen pyörävarasto. Lisätietoa saapuessasi kylpylähotellin vastaanotosta.

 

Bussilla Haikkoon

Bussimatka Helsingin linja-autoasemalta Porvoon linja-autoasemalle kestää noin yhden tunnin. Porvoon keskustasta Haikkoon on matkaa 7km, joka taittuu helposti joko paikallisbussilla tai taxilla.

Katso tarkemmat aikataulut ja bussit tästä

Lisää tietoa Porvoon lähiliikenteen aikatauluista tästä

PORVOON PAIKALLISBUSSI
Bussi nro 2 lähtee Porvoon keskustasta, linja-autoasemalta torin vierestä. Bussi pysähtyy Haikkoontiellä Haikon Kartanon sisääntuloportin edessä. Matkan kesto Haikkoon on noin 15min.

 • Haikon Kartanoon tulo: valitse bussi "Torilta Tolkkisiin"
 • Haikon Kartanosta lähtö: valitse bussi "Tolkkisista Torille"

 

Omalla veneellä tai asuntoautolla

Haikon vieraslaiturin koordinaatit: 60°20,9', 25°37,6'

Haikon vierasvenelaituri ja parkkialue on tarkoitettu hotellin palveluita käyttäville asiakkaille. Saapuessasi ilmoita yöpymisestäsi veneessä / asuntoautossa hotellin vastaanottoon, johon voit maksaa ja saat lupalapun yöpymiseen.

VENEELLÄ HAIKKOON & HAIKON VIERASVENELAITURI

 • Yöpyminen Haikon vierasvenelaiturissa: 55 € /yö/hlö, lapset 4-12 v  - 50%.
  Hinta sisältää aamiaisen, kylpyläkäynnin (1,5h) ja pyyhevuokran. Kylpyläkäyntiin ajanvaraus ennakkoon, varaa kylpyläkäynti
 • Päiväkävijöiltä ei erillistä veloitusta, veloitus vain päiväkävijän käyttämistä kylpylän ja ravintolan palveluista.
 • Vierasvenelaituri on tarkoitettu pienemmille huviveneille eikä siihen voi varata ennakkoon paikkaa.
 • Laiturin pituus on 27 m ja siinä on 6 poijupaikkaa.
 • Laiturin toisella laidalla kylkikiinnitysmahdollisuus.
 • Syväys on poijun kohdalla noin 1,5 m ja laiturin vieressä noin 1m veden ollessa normaalikorkeudessa.
 • Venelaituri sijaitsee Haikon uimarannan vieressä, jossa kesäaikaan käytössä ulkosuihku (kylmävesi).
 • Haikon vierasvenelaiturin palvelut: sähköpiste (varaa oma pitkä sähköjohto mukaan), kesä-wc:t kartanopuistossa (n.200m päässä) ja hotellirakennuksissa. Hotellin palvelut (ravintolat, terassi, kahvila, kylpylä, kuntosali, pyörävuokraus, hoidot, spa shop, ym.) sijaitsevat n. 500m päässä.
 • Erilaisia veneilijän palveluja mm. tankkaus, vesipiste, septitankin tyhjennys, ym. saa läheisestä Hamarin vierasvenesatamasta, jonne etäisyys vesitse on n. 1 km
 • Lisätietoa vierasvenelaiturista tästä 

 

ASUNTOVAUNULLA / ASUNTOAUTOLLA HAIKKOON

 • Voit pysäköidä vaunusi hotellin isolle pysäköintialueelle. Parkkipaikalla ei ole varsinaisia asuntovaunupaikkoja.
 • Yöpyminen asuntovaunussa/asuntoautossa: 55 € /yö/hlö, lapset 4-12 v  - 50%.
  Hinta sisältää aamiaisen, kylpyläkäynnin (1,5h) ja pyyhevuokran. Kylpyläkäyntiin ajanvaraus ennakkoon, varaa kylpyläkäynti
 • Päiväkävijöiltä ei erillistä veloitusta pysäköinnistä, veloitus vain päiväkävijän käyttämistä kylpylän ja ravintolan palveluista.
  Pysäköintialueella muutama sähköpistoke, jotka myös asuntovaunujen/-autojen käytettävissä, mikäli ovat vapaana (ei ennakkovarausta). Avaimen sähkötolppaan saat kylpylähotellin vastaanotosta, hinta 10 €/hlö.

 

 

 

Helikopterilla Haikkoon

Tyylikkäin tapa saapua Haikkoon on helikopterilla - kauniilla merenrannalla sijaitsee helikopterikenttämme! Kenttä on tarkoitettu hotellin palveluita käyttäville asiakkaille ja pyydämme ilmoittamaan vastaanottoomme ennakkoon kentän käytöstä.

Haikon kentän koordinaatit, sekä lisätiedot löytyvät mm. https://helipaddy.com/ 

Helikopterilennätystä Haikkoon tarjoaa mm. Helsinkicitycopter

 

Lentokentältä Haikkoon

Suosittelemme tulemaan Helsinki-Vantaan lentokentältä Haikkoon taksilla tai vuokra-autolla, matkan kesto noin 40 minuuttia. Kentältä ei valitettavasti ole suoria bussiyhteyksiä Haikon Kartanoon.