Romanov-sali

Tilausmenut ryhmille

Haikon Kartanon tilausmenut sisältävät herkullisia makuja kauden parhaista raaka-aineista, erityisruokavalioita unohtamatta. Sydämellinen palvelu, kauniit kattaukset ja ainutlaatuinen miljöö takaavat ryhmällesi onnistuneen ravintolaelämyksen.

Menut ja buffetit ryhmille

Haikon Kartanossa herkuttelee suurempikin ryhmä saman pöydän äärellä. Valitse ryhmällesi herkullinen menukokonaisuus ja nauti Haikon Kartanon keittiön makuelämyksistä.

  • Pöytiin tarjoiltavat tilausmenut voimassa vähintään 6-10 henkilön seurueille, buffetpöydät vähintään 20-30:lle
  • Valitse koko seurueellesi yksi yhtenäinen menu.
  • Tutustu myös viinilistaan.
  • Huomioimme aina erityisruokavaliot saatuamme niistä lisätietoja ennakkoon.
  • Menut ovat tarjolla vain ennakkotilauksesta, menuvalinta viimeistään 2-4 viikkoa ennen tilaisuutta (tilaisuuden luonteesta riippuen).
  • Katso myös annokset lapsille.

Haikon Kartanossa tunnelmallisia ravintolasaleja niin pienille seurueille kuin suuremmille ryhmille

Kartanon ravintolasalit ja kabinetit sekä Villa Haikko huvilan juhlatilat tarjoavat oivallisen mahdollisuuden yksityiseen tilaan tai voimme varata seurueellenne useampia pöytäryhmiä kartanon ravintolasalin puolelta, jossa tunnelmaa riittää. Jokaisen menun voit täydentää tarkoin valikoiduilla juomasuosituksilla.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme ja varaa tilaisuus Haikon Kartanoon.

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme (palvelemme arkisin ma-pe). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma