Kasvisannos Haikon kartanossa

Herkutteluloma 5-ruokalajin illallisella

Hyvästä ruoasta nautiskelijoille! Illan kruunaa upea 5-ruokalajin illallismenu kartanomiljöössä. Nautit lomastasi ylellisessä hotellihuoneessa ja rentoudut kylpylässä.

Voimassa 2024, kun tulo torstai-lauantai (ei juhlapyhinä/aattoina)

alk. 163 €/hlö/2hh
Kylpylähotellissa
alk. 195 €/hlö/2hh
Kartanohotellissa
1 yön majoitus kylpylähotellissa (poislukien Standard huone) tai kartanossa, kun tulopäivä torstai, perjantai tai lauantai
Kartanon 5-ruokalajin Imperial-illallismenu
Herkullinen hotelliaamiainen
Kylpyläkäynti (1,5h/hlö, ajanvaraus etukäteen)
Sisäänpääsy kuntosalille
Ilmainen pysäköinti
Lisäksi kartanossa majoittuville butler-service ja aamiaisen yhteydessä kuohuviiniä

Varaukset suoraan Haikon nettisivuilta

Vapaat huoneet ja hinnat eri huonetyypeille näet suoraan netistä. Syötä päivämäärä ja valitse lomapaketti Herkutteluloma illallisella (huom. paketti ei voimassa Kylpylähotellin Standard-huoneisiin). Varausvahvistuksen nettivarauksesta saat suoraan sähköpostiisi.

Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotetta rajoitettu määrä ja saatavissa kun tulopäivä torstai, perjantai tai lauantai (pois lukien juhlapyhät, voimassa vain kartanoravintolan aukioloaikoina). 
Tämä tarjous ei oikeuta Lapland Hotels Clubin pisteisiin tai jäsenetuihin.

Haikon nettisivuilta varaat edullisimmin. Varaus- ja asiakaspalvelun kautta (puhelimitse/meilitse) tehdyissä varauksissa veloitamme +12 €/huone/yö.

Varaa LOMA

Illallinen ja pöytävaraukset

Hotellitarjous sisältää juhlavan 5-ruokalajin Imperial-illallismenun, jonka sisältö vaihtelee vuodenajan mukaan. Katso Imperial-menun sisältö täältä.

Varaa pöytä illalliselle ennakkoon. Mainitse kartanoravintolaan varausta tehdessäsi, että sinulla herkuttelulomaan kuuluva Imperial-menu.

Varaa pöytä