Kylpylälomalla on aikaa parisuhteelle

30.12.2022

Pariskunta sängyssä

Romantiikan ja yhteisen ajan tarpeessa? Tarvetta rentoutumiselle ja hemmottelulle?

 
Kylpyläloma vie irti arjesta

Arki on monella täynnä aikataulupaineita, kotitöitä ja mahdollisesti lastenhoitoa sekä töistä ja läheisistä huolehtimista. Arjen kiireessä parisuhteen hoitaminen jää vähäiseksi ja puolisoa ei ehdi aina näkemään romanttisessa valossa. Arjessa kaipaisi usein myös mahdollisuutta kunnolliselle keskustelulle ja ajatuksen vaihdolle - etenkin lapsiperheissä. Asioiden suunnittelulle ja ihan vain aistien hemmottelulle. Loma on tärkeää vastapainoa arjelle - vietti sen sitten ulkomailla, mökillä, telttaillen tai upeassa kylpylämiljöössä.

Jokainen parisuhde kaipaa joskus täydellistä irtiottoa arjesta ja Haikon kylpylä antaa tähän loistavan mahdollisuuden. Kylpylän rauhallinen ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta takaavat unohtumattoman ja mieleenpainuvan kokemuksen. Aina ei tarvita edes lomaa, vaan ihan yhden yön irtiotto viikonloppuna riittää hyvin.

Unohtumattomia elämyksiä yhdessä

Parisuhde on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Uudet kokemukset ja elämykset yhdessä vahvistavat suhdetta sekä jättävät mieleenpainuvia muistoja kahdenkeskisestä ajasta. Yhteinen aika on ensiarvoisen tärkeää. Haikossa voi hemmotella kauneushoidoilla, rentouttavilla hieronnoilla sekä kylvyillä poreineen. Yksin tai mieluiten YHDESSÄ! Ja kaikki nämä on tietysti mahdollista saada kuohuviinin kera. 

Duohoitoja romanttisesti

Relax Center Haikon uusissa duohuoneissa on upea merinäköala, kylpyaltaat, joissa voi kylpeä tähtitaivaan alla, tunnelmallinen musiikki, esteettinen ja rauhoittava ympäristö, lämpöinen marmorisohva oleskeluun kuohuviinin kera sekä hoitopedit hoitojen/hierontojen tekemiseen. Kaikki hoidot voidaan toteuttaa molemmille yhtä aikaa, samassa huoneessa.  Erilaisista kylvyistä voi nauttia poreiden kanssa tai ilman. 

Rakkaan kanssa on myös mahdollisuus varata täysin oma hemmotteluhuone, jossa on mahdollista kylpeä tähtitaivaan alla, saada osahierontaa ja syväsivelyä aromakynttilän lämpimällä öljyllä, intialaista päänhierontaa ja virkistävä jalkojen hierontahoito. 

Kartanoravintola hemmottelee makuaisteja

Hemmottelun jälkeen iltaa voi jatkaa Haikon kartanoravintolassa ja viedä aistit makumatkalle. Joskus ilta voi huipentua jopa yhteen elämän tärkeimpään kysymykseen. Aina ei tarvitse yöpyäkään - moni pariskunta juhlistaa Haikossa myös kihla- tai hääpäiväänsä upean illallisen äärellä. 

Loman suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa alkaen sopivan huoneen varaamisesta aina pöytä- ja hoitovaraukseen saakka. Näin saa lomaltaan kaiken sen, mitä toivoo ja haluaa. Tämän jälkeen arkeen onkin mukava palata pilke silmäkulmassa, akut ladattuna ja uusin voimin. Vinkki! Kartanon huoneet ovat supersuosittuja, joten teethän varauksen ajoissa! Kylpylähotellissa taas majoitut kätevästi aivan kylpyläosaston läheisyydessä..

Tutustu hotellitarjouksiin