Pikkujoulut Haikon Kartanossa

Pikkujoulut

Haikon Kartano tarjoaa tunnelmalliset ja monipuoliset puitteet pikkujouluihin, joululounaille ja työyhteisön huomioimiseen! Halutessasi voit juhlia yksityistilassa vain oman seurueesi kesken.

Voimassa 2022

Pikkujoulut alk. 66 €/hlö

Koe Kaupungin Paras Kabaree -show yhdessä Linnea von Kattendamin kanssa! Show & Dinner pikkujouluillat Villa Haikossa perjantaisin 18.11. ja 25.11.2022. Tutustu ja varaa tästä.

Vai nautitko seurueellasi upean 5-ruokalajin kartanoillallisen tai kokkaatko yhdessä keittiömestarimme kanssa gourmetmenun kokkikoulussamme? Voit palkita työtiimisi myös herkuttelemalla jouluisista makuelämyksistä yhteisellä joululounaalla Kartanossa.

Pikkujouluja vietetään myös kylpylässä virkistyen - yhteisessä hauskassa aktiviteetissa tai lämpimissä porealtaissa ja hoidoissa hemmottelen. Yhdistä helposti juhlaan lyhyt kokous ja majoitus.

Tutustu Haikon juhlatiloihin

Drag show 4
Show & Dinner pikkujoulut Villa Haikossa 18.11. / 25.11.2022

Kaupungin Paras Kabaree Show & Dinner ilta tarjoilee musikaalimaailman herkkuja, poimii huumorinkukkasia sekä tähtösiä tähtitaivaalta! Esiintyjänä yksi Suomen palkituimmista drag-tähdistä, Linnea von Kattendam. Villan baari avoinna ja vauhdikkaan varietee-shown jälkeen loppuiltaa vauhdittaa DJ. Villan Show & Dinner juhlapaketti sisältää tervetulomaljan, pikkujoulubuffetin, shown ja DJ:n. Varaa myös hotelliyö ja nauti kunnolla!

Muita ohjelmavinkkejä ja herkuttelua pikkujouluihin

Ota yhteyttä

Tästä voit tehdä juhlaasi ja tapahtumaasi varaukset ja tiedustelut suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse 0600 151 31 tai lähettämällä tiedot alla olevan linkin kautta (palvelemme arkisin 8:00-18:00). Autamme ja toteutamme ainutlaatuisen tilaisuuden toiveidesi mukaan!

Varaa juhlat tai tapahtuma