Hyppää pääsisältöön

Koe pakkaselämys Haikon cryo-hoidossa!

Miltä tuntuu olo –120 °C pakkasessa? Tule ja koe extreme-elämys Haikon Huippukylmässä. Tämä cryo-hoito virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin. Ennen kaikkea Huippukylmä on elämys, jota muistelet pitkään!

Kylmä on perinteinen hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Paikallisesti cryo-terapiaa käytetään edelleenkin turvotuksen ja kipujen hoidossa. Alunperin se on kehitetty ja sitä on käytetty erityisesti kivun lievitykseen esim. reumasairauksien hoidossa. 

Huippukylmän käyttöalue on kuitenkin laajentunut, koska cryo-hoidossa käyneet ovat kivun lievityksen lisäksi kertoneet saaneensa apua mm. unihäiriöihin, stressioireisiin ja ihosairauksiin, kuten psoriasikseen. Kylmähoitoa saaneet ovat lisäksi kokeneet olonsa virkistyneeksi ja energiseksi.

Huippukylmä on hyvin siedettyä ja turvallista. Asuna kylmähoidossa on  uimapuku, lapaset, nilkkasukat ja huopatöppöset.

Huippukylmässä ollaan 1–3 minuuttia hoitotavoitteesta riippuen ja hoito tapahtuu hoitajan valvonnassa. 

Huippukylmää ei suositella raskaana oleville eikä alle 12-vuotiaille. Kylmäkabiinin pohja nousee asiakkaan pituuden mukaan, joten seurustelet mukavasti ystäviesi kanssa kaapin reunan yli.

Huippukylmän hinnat 2020 ja varaukset

Ryhmäkoko Ma-pe /hlö La-su /hlö
1-2 henkilölle 40 € 45 €
3-6 henkilölle 35 € 40 €
7-19 henkilölle 30 € 35 €
20 tai yli 25 € 30 €
Paikalliskylmä -120C -käynnin yhteydessä 7 €/alue 7 €/alue

 

Tutustu myös kylpylätarjouksiin

Varaukset