Hyppää pääsisältöön

Pakkaselämys Haikon cryo-hoidossa!

Koe extreme-elämys yksin taiporukalla –120 C asteessa!

Huippukylmä virkistää, antaa hyvän unen, tuo helpotusta erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin, stressioireisiin ja iho-ongelmiin ja nopeuttaa palautumista liikuntasuoritusten jälkeen. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen rentoutuminen ja mielihyvän tunne.

KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Huippukylmähoito tapahtuu hoitohenkilökunnan valvonnassa –120-asteisessa kabiinissa, hoitoaika on 1-3 minuuttia. Hoidossa käytetään omaa uima-asua ja kello sekä korut poistetaan hoidon ajaksi. Ihon ja hiusten tulee olla kuivat. Tarjoamme käyttöösi villasukat, huopatossut ja lapaset.

Huippukylmä on hyvin siedettyä, mutta sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Jos Sinulla on sydän-sairauksia, kylmäallergia tai hoitamaton korkea verenpaine, neuvottelethan ensin lääkärisi kanssa hoidon sopivuudesta.

LUONNONMUKAINEN APU

Huippukylmähoito sopii erityisesti henkilöille, jotka kärsivät erilaisista nivel- ja lihaskivuista. Myös unihäiriöistä, stressistä ja atooppisesta ihosta kärsivät saavat apua hoidosta. Hoito helpottaa nopeasti kiputiloja, edistää tulehdusten paranemista ja näin nopeuttaa kuntoutumista. Hoitoa voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden hoitojen kuten fysioterapian ohessa.

ARKILIIKKUJAN ”TÄSMÄHOITO”

Kylmä on perinteinen koko kehon hoitomuoto, jota on käytetty satoja vuosia kivun lievitykseen. Huippukylmä on suositeltava lisä aktiivisten liikkujien ja huippu-urheilijoiden harjoitteluun sekä urheiluvammojen hoitoon. Hoito parantaa hapenottokykyä ja nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen.

Huippukylmän hinnat 2021

Ryhmäkoko MA-PE /hlö LA-SU /hlö
1-2 henkilöä 40 € 45 €
3-8 henkilöä 35 € 40 €
9-16 henkilöä 30 € 35 €
17 tai yli 25 € 30 €
Paikalliskylmä -120C -käynnin yhteydessä 7 €/alue 7 €/alue

 

Hinnat sisältäen alv:n. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 

Lisätietoa ja varaukset

Varaa huippukylmähoito 1-2 hlölle

Ryhmävaraukset 3 hlöä -> 
ma-pe klo 9-17 fysioterapeutti, PT, Michael Sundström puh. 040 585 1675 tai michael.sundstrom@relaxcenter.fi