Hyppää pääsisältöön

Uutta Haikossa!

Beer & Buffet -ilta perjantaina 28.02.2020 klo 18.30 alkaen.

Kartanon uudessa Kellari-ravintolassa pääset oluiden monimuotoiseen maailmaan olutasiantuntija, olutkirjailija Anikò Lehtisen johdattamana. Miltä maistuu IPA entä tuo NEIPA, ja kuinka oliivin maku muuttaa kaiken. Tastingissä kuusi erilaista omaa tyyliään kuvaavaa olutta, joita pääset nauttimaan oluiden makuihin sopivan buffetin kera.

Keittiöpäällikkö Jyrki Yli-Uotilan suunnittelema buffet sisältää niin kylmiä kuin lämpimiäkin ruokia. Jyrki on myös kertomassa tarkemmin näiden herkkujen valmistuksesta sekä oluen käyttämisestä ruuan valmistuksessa. ”Jälkiruokakin voi tykätä oluesta, esimerkiksi mausteisen porkkanakakun ja indian pale alen liitto on taivaallinen”, tuumaa Anikò.

Jyrki on myös kertomassa tarkemmin näiden herkkujen valmistuksesta, sekä siitä, kuinka olutta käytetään ruuan valmistuksessa.

Anikó luennoi ja kirjoittaa oluesta sekä kuluttajille, medialle, ravintoloiden ja kauppojen henkilökunnalle että muille asiaan vihkiytyneille. Lisäksi hän kouluttaa Haaga-Helian restonomi-opiskelijoita. Vapaa-aikanaan hän tekee väitöskirjaa keskioluen vapautumisesta. Yhdessä oluthullun miehensä kanssa hän kiertelee ravintoloita ja tapahtumia ympäri maailmaa ja panee olutta omassa kotipanimossaan.

Nopeat juovat hitaat, vain 50 ensimmäistä mahtuu mukaan tähän iltaan!

Varaa Beer & Buffet -ilta

 

 

 

Takaisin Tapahtumakalenteriin