Johanna Lumpeen teokset saavat aiheensa luonnon kauneudesta, veden pinnan heijastuksista ja auringon kullasta. 
- Minulle maalaus ja piirtäminen ovat tapoja paeta maailmaan, jossa ei ole rajoja. Työssäni haluan heijastaa maailman kauneutta, erityisesti tavoilla, jotka korostavat luonnon ja eläinten kauneutta ja ainutlaatuisuutta, kertoo Johanna
 

Kristina Elon taidenäyttely

Kristina Elon teokset ovat tuokiokuvia, asetelmia jokapäiväisestä elämästä höystettynä hyväntahtoisella humoristisella virityksellä. Jokainen teos on tarina, joka vie katsojan mukanaan lapsuuden muistoihin tai seikkailemaan mielikuvitusmaailman saloihin. Se vie meidät maailmaan, jossa kaikilla on hyvä olla.

Kristina Elon  maalauksissa naivismi ja realistinen maalaustaide lyövät reilusti keskenään kättä ammentaen toistensa parhaita puolia. Meri, luonto ja vanhat esineet kiehtova taiteilijaa.

Vuosien 2007 - 2011 täysiaikainen opiskelu Repin-Instituutin kuvataidekoulutuksessa Kotkassa Pietarin Taideakatemian professoreiden ja pedagogien ohjauksessa toi valmiuden kehittää omaa taidetta yhdistämällä hankittu vahva klassinen taito ja mielikuvitus laatukuvanaivismiksi.

Johanna Lumpeen töitä on voi ihailla myös kävelymatkan päässä Haikon Kartanosta, Albert Edelfeltin ateljeessa.